Badkamer renoveren

Een badkamer renoveren naar uw smaak

Zijn uw douche en wastafel hard aan een opknapbeurt toe en wilt u meteen uw hele badkamer renoveren? Dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het renoveren van toiletten en badkamers. Wij maken van een oude en gedateerde ruimte graag een gloednieuwe badkamer, die voldoet aan uw smaak en waar u met plezier kunt douchen en baden. Wij vertellen u graag meer over wat er mogelijk is. Vraag vrijblijvend telefonisch om meer informatie en bel: 06-50591581.

In welke mate renoveren?

U heeft verschillende opties voor de badkamer van uw dromen. Zo kunt u een andere ruimte kiezen en deze laten verbouwen tot badkamer, bijvoorbeeld omdat u meer ruimte wilt. Dit is de duurste en meest ingrijpende oplossing. Als tweede kunt u ervoor kiezen om uw huidige badkamer volledig te renoveren. De Kroon Tegelwerken controleren dan het leidingwerk, plaatsen nieuw sanitair en zorgen voor nieuw tegelwerk. Heeft u een kleiner budget? Dan kunnen we er in overleg ook voor kiezen om sanitair opnieuw te gebruiken, mits in goede staat. Ook het schilderen van de tegels of het overtegelen van een bestaande muur is een optie. U moet er dan wel rekening mee houden dat u de komende jaren opnieuw onderhoud moet (laten) uitvoeren.

Badkamer renoveren

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Badkamer renovatie

Onze werkwijze bij badkamer renoveren

Wanneer wij uw badkamer renoveren, gaan we, De Kroon Tegelwerken, volgens een min of meer vaste volgorde te werk. In het kort:

  • Komen we eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en maten op te nemen.
  • U krijgt vooraf een offerte en we spreken onze planning duidelijk met u door. U weet zo waar u aan begint.
  • Is de badkamer leeg? Dan kunnen we beginnen met het sloopwerk.
  • Sanitair wat we hergebruiken houden we netjes apart.
  • We controleren de leidingen en zorgen (indien nodig) voor de juiste aansluitingen voor toilet, bad, douche en wastafel.
  • We leggen eventueel elektra aan en plaatsen afzuiging en ventilatie.
  • Indien nodig moet er gemetseld en/of gestuct worden.
  • We zetten de door u gekozen tegels en zorgen voor het voegen en kitten.
  • We plaatsen sanitair terug en sluiten alles aan.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Spetterend eindresultaat

In de afgelopen twintig jaar hebben we al veel toiletten en badkamers mogen renoveren voor vele verschillende particulieren. Dit heeft veel tevreden klanten opgeleverd, zoals ook blijkt uit de foto’s op onze website onder het kopje ‘projecten’.

Wilt u uw badkamer laten renoveren door De Kroon Tegelwerken? Dat doen we graag! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via: 06-50591581. We willen graag uw badkamer renoveren!

Badkamer vernieuwen