Diensten

Tegelwerk

diensten tegelwerk Een complete renovatie van uw badkamer en/of toilet van A tot Z voor u verzorgd, waarbij wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Alle werkzaamheden kunnen wij als tegelzetter voor u doen. Denk hierbij aan sloop-, leiding-, stuc-, electra- en tegelwerk of het maken van een verlaagd plafond met spots. Geef uw wensen aan ons door en wij realiseren uw (droom) badkamer!! Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid, daarom krijgt u vooraf altijd een duidelijke offerte van ons en nemen wij de planning betreffende de te verrichten werkzaamheden met u door, zodat u als klant vooraf weet waar u aan toe bent en vooral wat de kosten zijn. Ook voor het betegelen van een keuken wand of het leggen van een mooie nieuwe tegelvloer evt. voorzien van vloerverwarming staan wij graag voor u klaar. Voor al uw tegelwerk kunt u bij ons terecht.

Stukadoorswerk

stukadoorswerk Uw muren of plafond glad laten stucen, mooi schuurwerk of het aanbrengen van diverse soorten sierpleisters eventueel op gewenste kleur? Wij realiseren dit voor u. U moet er tenslotte jaren tegen aan kijken en dan wilt u ook dat het naar tevredenheid gebeurd. Ook voor het aanbrengen van sier- of plafondlijsten of andere werkzaamheden op gebied van stucwerk kunt u bij ons terecht. Wij maken een duidelijke offerte en planning betreffende de werkzaamheden voor u, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.

Sloopwerk

sloopwerk De meeste mensen kijken er tegen op. Intensief zwaar werk en het vergt veel fysieke inspanning. De ander vindt het juist spannend en een grote uitdaging om eens flink tekeer te gaan. Met beleid sloopwerk verrichten en met het juiste gereedschap dat is wat wij doen, rekening houdend met allerlei zaken waar je mee te maken kunt krijgen. Dat is het inzicht wat wij hebben om zo iedere sloopklus snel en vakkundig te kunnen verrichten. Heeft u een sloopklus waar u zelf niet aan wilt of kunt beginnen, neem dan contact met ons op.

Electra

electra Een stopcontact of lichtpunt, altijd heb je ze te weinig in huis. Of je wilt je volledige groepenkast vervangen voor een nieuwe? Voor al dit soort klusjes en alle andere werkzaamheden op het gebied van electra kunt u bij ons terecht.

Loodgieterswerk

loodgieterswerk Voor het aanleggen of verleggen van uw leidingen voor o.a keuken, badkamer of toilet. Voor cv of vloerverwarmingswerk. Ook op dit gebied kunnen wij u van dienst zijn.

Metselwerk

metselwerk Het plaatsen van diverse voorzetwand van o.a bad en inbouw reservoir. Of het plaatsen van een douchemuur, tussenwanden of andere bouwkundige muren, welke daarna getegeld, gestuct of behangen moeten worden? Wij doen het graag, snel en betaalbaar voor u. Ook voor diverse schoonmetselwerk opdrachten kunt u bij ons terecht.