Badkamerrenovatie

Voor een prachtige badkamer

Vindt u het tijd voor badkamerrenovatie, omdat u de huidige staat niet meer acceptabel vindt? De Kroon Tegelwerken is gespecialiseerd in het compleet renoveren van uw badkamer of toilet. We kunnen vloerverwarming, een zwevend toilet, een inloopdouche of een verlaagd plafond met spotjes voor u aanleggen. Uw wensen staan bij ons centraal. Samen bespreken we de mogelijkheden met u. Wij kunnen u de gehele badkamerrenovatie uit handen nemen, omdat wij zelf veel kunnen. Het metselwerk, tegelwerk en stucwerk doen we bijvoorbeeld zelf. Elektra en loodgieterswerk besteden we uit aan een erkend bedrijf. Zo kunnen wij garant staan voor kwaliteit.

Vervangen of renoveren?

U heeft ongetwijfeld nagedacht over uw nieuwe badkamer. Wilt u een complete badkamerrenovatie en bijvoorbeeld een ligbad, twee wastafels of een douche op een andere plek? Wij maken het graag voor u mogelijk. Het kan zijn dat u nog tevreden bent over een wasbak, toilet of bad. Het is voor ons geen probleem om deze opnieuw te gebruiken voor de nieuwe badkamer. Graag zelfs, want hergebruik is beter voor het milieu. We bespreken vooraf met u of wij alles kunnen slopen of bepaalde spullen met zorg uit uw badkamer moeten verwijderen. Zo kunnen we ook de kosten voor uw badkamerrenovatie zo laag mogelijk houden.

Badkamerrenovatie

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Badkamer renovatie

Aandachtspunten badkamerrenovatie

U pakt slechts eens in de zoveel jaar uw badkamerrenovatie aan. Het is dus zaak om goed na te denken over wat uw wensen en behoeften zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Hierover denken we graag met u mee als het gaat om badkamerrenovatie:

  • Zorg voor de juiste afzuiger of ventilator.
  • Controleer het leidingwerk. Indien vervanging nodig is, pakken wij dit bij voorkeur meteen mee.
  • Wilt u een verlaagd plafond met verlichting?
  • Wilt u vloerverwarming?
  • Kiest u voor één of twee wastafels?
  • Wilt u een bad of douche? En eventueel een instap bad?
  • Is de huidige indeling nog afdoende?
  • Wilt u een toilet, wasmachine of droger op uw badkamer?

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Wilt u contact opnemen?

Bij badkamerrenovatie komt veel kijken. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij van De Kroon Tegelwerken helpen u graag op weg naar een gloednieuwe badkamer die volledig aan uw smaak en wensen voldoet. U hoeft alleen maar mee te denken over indeling, tegels en het sanitair. Verder kunnen wij u alles uit handen nemen: van elektra en metselwerk tot leiding- en tegelwerk. U hebt er geen omkijken meer naar. Wilt u vrijblijvend meer informatie of contact met ons opnemen? Bel dan naar: 06-50591581. Wij helpen u graag met uw badkamerrenovatie.

Badkamer laten renoveren