Badkamerspecialist

Wij zijn uw badkamerspecialist

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist om uw badkamer compleet en vakkundig voor u te renoveren? Dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring als badkamerspecialist en zijn gespecialiseerd in het verbouwen en verfraaien van uw badkamer of toilet. Zo kunnen we u tijdens het gehele proces begeleiden. U hoeft alleen maar tegels, een toilet, wasbak en een douche uit te kiezen. Voor de rest kunnen wij u alles uit handen nemen. Wanneer mogen we voor u aan de slag?

Wat De Kroon Tegelwerken doet

Wij zijn de badkamerspecialist die alles kan. Van metselwerk tot tegelwerk: wij draaien onze hand er niet voor om. Kunnen we het niet zelf? Dan schakelen we een erkend collega bedrijf in. U merkt hier niets van, maar zo kunnen we u wel optimaal van dienst zijn met:

 • Tegelwerk: u vindt bij ons alle soorten en maten tegelwerk. Van een nieuwe vloer met vloerverwarming tot het betegelen van een muur.
 • Stukadoorswerk: we stucen en schuren uw muren en plafond mooi glad. Ook kunnen we sierpleisters, sierlijsten of plafondlijsten in verschillende kleuren aanbrengen.
 • Sloopwerk: dit is intensief zwaar werk en vergt veel fysieke inspanning. Bovendien slopen we met beleid, zodat er zo min mogelijk schade ontstaat.
 • Elektra: wij hebben altijd de juiste vakmensen in ons bestand voor het aanleggen van een stopcontact, lichtpunt of het vervangen van een groepenkast.
 • Loodgieterswerk: als badkamerspecialist kunnen we ervoor zorgen dat leidingen in uw keuken, badkamer of toilet verlegd en aangelegd worden.
 • Metselwerk: het plaatsen van voorzetwand of een douchemuurtje is geen probleem voor ons. Uiteraard zorgen we ook voor het stucken, en betegelen.

Badkamerspecialist

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Renovatie badkamer badkamerspecialist

Daarom de badkamerspecialist

Dankzij onze service mogen wij ons met recht een badkamerspecialist noemen. We zien het als een uitdaging om van een oude badkamer weer iets mooi te maken, waar u nog vele jaren plezier van heeft. Het heeft nog meer voordelen om voor de badkamerspecialist te kiezen:

 • Onze werkwijze is helder en eerlijk.
 • U krijgt van tevoren een offerte.
 • We leggen u vooraf onze planning uit.
 • U heeft één aanspreekpunt.
 • Als klant staat centraal bij ons.
 • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring.
 • We kunnen u de gehele renovatie uit handen nemen.
 • Wij hanteren scherpe en eerlijke prijzen.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Meer informatie over badkamerspecialist?

Wilt u meer weten over wat wij als badkamerspecialist voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens op onze website onder het kopje ‘projecten’. We zijn trots op de eerdere klussen waarbij we oude badkamers hebben omgetoverd tot prachtige ruimtes waar u van kunt genieten. Voor persoonlijk advies kunt u ons bellen: 06-50591581. Wij gaan voor kwaliteit en het beste eindresultaat. U ook? Kies dan voor de badkamerspecialist!

Badkamerspecialist tegelzetbedrijf