Renovatie badkamer

Voor een mooie badkamer

Renovatie van uw badkamer zorgt ervoor dat u weer een mooie en verzorgde badkamer heeft. U voelt zich prettig en brengt met plezier tijd in deze ruimte door. U geniet van een heerlijk verfrissende douche of een ontspannend bad. Dankzij de vloerverwarming heeft u altijd warme voeten. En u stapt gemakkelijk in en uit uw verlaagde bad. Dit alles is even een investering, maar de renovatie betaalt zich terug in een verhoogd wooncomfort en een waardevermeerdering van uw woning. De Kroon Tegelwerken kan u helpen om deze droom uit te laten komen. Bel ons vandaag nog: 06-5059158.

Wat doen wij precies?

Onze specialiteit is een complete renovatie van badkamer of toilet. Daar komt veel bij kijken. Zo moet er gesloopt worden, controleren we leidingwerk en moet er betegeld worden. Wat kunnen wij precies voor u doen?

 • Elektra: een stopcontact of lichtpunt aanleggen vraagt om een vakman. Wij hebben hiervoor precies de juiste mensen in ons bestand.
 • Loodgieterswerk: wij zorgen ervoor dat leidingen in uw keuken, toilet en badkamer verlegd of gelegd worden.
 • Metselwerk: een douchewand of voorzetwand metselen in uw badkamer is voor ons geen probleem.
 • Sloopwerk: het lijkt simpel om een badkamer te slopen, maar dit is vrij zwaar en intensief werk. Bovendien moet het met beleid gebeuren, omdat uw woning anders schade oploopt.
 • Stukadoorswerk: we zorgen voor mooie, gladde muren en plafond. Ook brengen we plafondlijsten, sierpleisters en -lijsten aan.
 • Tegelwerk: wij kunnen allerlei soorten en maten tegelwerk zetten, ook vloerverwarming.

Wij nemen de complete renovatie uit handen van A tot Z wordt alles geregeld. Wij staan garant voor de kwaliteit van de renovatie.

Badkamer renovatie

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

badkamer laten renoveren

De Kroon Tegelwerken maakt het mogelijk

Wij hebben in de afgelopen jaren vele toiletten en badkamers mogen renoveren voor vele andere klanten. Op onze website vindt u een impressie van menig eerdere renovatie onder het kopje ‘projecten’. Wij hebben veel plezier van ons werk en leveren graag een prachtige badkamer voor u af. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. U bent bij onze renovatie verzekerd van:

 • Aandacht en klantvriendelijkheid: de klant staat centraal
 • Een heldere en eerlijke werkwijze
 • Een offerte vooraf
 • Scherpe en eerlijke prijzen
 • Een planning die we vooraf met u bespreken
 • Een centraal aanspreekpunt
 • Algehele renovatie

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Wilt u een renovatie van uw badkamer?

Droomt u van een prachtige badkamer waar het heerlijk toeven is voor u en uw gezinsleden? Stop dan met dromen en bel De Kroon Tegelwerken: 06-5059158. U kunt vandaag nog een afspraak maken en beginnen met uw renovatie. Wij laten uw droom met veel plezier uitkomen. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor renovatie van uw badkamer.

Renovatie van de badkamer