Tegelzetbedrijf

Tegelwerk is een vak met nauwkeurigheid

Een tegelzetbedrijf heeft te maken met veel aspecten om rekening mee te houden. U als klant wilt tenslotte dat uw nieuwe badkamer of vloer er helemaal top uit komt te zien. Een tegelzetbedrijf dat werkt met onervaren of slordig werkend personeel kan ervoor zorgen dat u nog jaren irritatie ondervindt. Wij vinden daarom dat ieder tegelzetbedrijf nauwkeurig hoort te werken. U bent tenslotte degene die nog jarenlang plezier hoort te hebben van het fraaie tegelwerk of een strakke badkamer.

Waar moet u op letten?

Het beste kunt u natuurlijk luisteren naar de ervaringen van mensen die tevreden of ontevreden zijn over een tegelzetter die ze hebben ingehuurd. Krijgt u een positief verhaal over het tegelzetbedrijf te horen? Dan is het een goed idee om het bedrijf te bellen voor een afspraak. Als dit mogelijk is kunt u natuurlijk ook eerder geleverd werk van de tegelzetter zelf bekijken. Verder kunnen referenties via internet worden bekeken of kunt u bedrijven googelen op klantbeoordelingen. Heeft u een keuze gemaakt? Let dan goed op de voorwaarden en of de gemaakte afspraken duidelijk op papier zijn gezet. Een duidelijke offerte met heldere prijzen en afspraken geeft u als consument op voorhand een stuk zekerheid.

Tegelzetbedrijf

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegels zetten tegelzetbedrijf

Over De Kroon Tegelwerken

De Kroon Tegelwerken bestaat al meer dan 25 jaar als tegelzetbedrijf en is werkzaam vanuit Den Bosch. We verrichten veel verschillende soorten tegelwerkzaamheden voor een variatie aan klanten. Daarbij zijn we een tegelzetbedrijf dat is gespecialiseerd in het compleet renoveren van particuliere badkamers en toiletten. Belt u ons ook gerust voor sloopwerk, loodgieterswerk, stukadoorswerk of elektra. We werken namelijk ook dan net zo nauwkeurig en betrouwbaar als bij onze specialiteiten. Onze mensen bekijken eerst de hele situatie en gaan pas dan aan de slag.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor De Kroon tegelwerken?

  • Ruime ervaring met tegelwerken
  • Veel tevreden klanten gingen u voor
  • Duidelijke offerte en heldere prijsafspraken
  • Specialist in badkamer- en toiletrenovatie
  • Altijd 1 vast aanspreekpunt binnen ons tegelzetbedrijf

Badkamer renovatie tegelzetbedrijf

Meer weten over onze diensten en services?

Wilt u meer weten over de de mogelijkheden om gebruik te maken van de diensten van ons tegelzetbedrijf in Den Bosch? Neem dan contact met ons op via 06-50591581. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Liever uw vraag of opmerking mailen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl.