Tegelzetter Heesch

Tegelzetter en badkamerspecialist in Heesch

Zoekt u een tegelzetter in Heesch voor een vakkundige badkamerverbouwing? Neem dan contact op met de vakmensen van De Kroon Tegelwerken. Als tegelzetbedrijf en badkamerspecialist staan wij met onze kennis en ervaring graag voor u klaar om uw badkamer te verbouwen en deze te voorzien van de mooiste wand- en vloertegels. Voor tegels zetten op wand en vloer in uw keuken zijn wij uiteraard ook de aangewezen tegelzetter. Wilt u meer weten over wat wij als tegelzetter allemaal voor u in Heesch kunnen betekenen? U vindt alle informatie op deze pagina en/of neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte.

Tegelzetter in Heesch: ook voor complete badkamer renovatie!

Wilt u een badkamer renovatie, of uw woning in Heesch laten voorzien van de mooiste tegelvloeren? Wij hebben altijd een vakbekwame tegelzetter voor u klaarstaan. Naast onze werkzaamheden als tegelzetter in Heesch, verzorgen wij ook het benodigde leidingwerk, stucwerk en de aanleg van de elektra. Heeft u graag een verlaagd plafond met sfeervolle spotjes? Mogen wij uw badkamer renoveren en voorzien van luxe sanitair? Of wilt u een keukenwand of -vloer laten betegelen? Wij verzorgen uw verbouwing van a tot z. Hierbij hechten we net als u grote waarde aan duidelijkheid en daarom maken we altijd heldere afspraken met u.

Tegelzetter Heesch

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter omgeving Heesch

Onze werkwijze als tegelzetter in Heesch

Omdat wij altijd helderheid nastreven, maken wij altijd eerst een afspraak met u, voordat we voor u aan de slag gaan. Zodra wij al uw wensen op een rijtje hebben gezet, ontvangt u van ons een heldere offerte en nemen we aansluitend met u de planning door over de aanstaande werkzaamheden. De Kroon Tegelwerken is dé keuken-, badkamer- en tegelzetspecialist in Heesch!

Wat doen wij als badkamerspecialist

Welke werkzaamheden als badkamerspecialist en tegelzetter in Heesch kunnen wij allemaal voor u verzorgen? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Plaatsen van tegelvloeren
  • Wanden betegelen
  • Badkamer renovatie
  • Sloopwerkzaamheden
  • Elektra-aanleg
  • Stucwerk

Wilt u andere werkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan voor de zekerheid toch even contact met ons op. Er is veel mogelijk! Wij bekijken samen met u hoe wij u op maat van dienst kunnen zijn.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Direct contact opnemen

Kies ook voor de mooiste tegelvloeren en bel uw badkamerspecialist en tegelzetter in Heesch. Of maak een afspraak voor een badkamer verbouwing. Bel De Kroon Tegelwerken op telefoonnummer 06 50 59 15 81 of stuur een mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tegelzetter badkamer regio Heesch