Toilet renovatie

Gespecialiseerd in toilet renovatie

Zoekt u een betrouwbare partner om uw toilet te renoveren? Wij zijn de geschikte organisatie voor uw toilet renovatie. De Kroon Tegelwerken heeft meer dan twintig jaar ervaring en is van vele markten thuis.  We nemen het stucwerk, metselwerk, loodgieterswerk, tegelwerk en sloopwerk voor onze rekening, zodat u in een mum van tijd een prachtig toilet heeft. Wilt u zien wat wij eerder al hebben gedaan op het gebied van renovatie? Kijkt u dan op onze website onder het kopje ‘projecten’.

Dit doen wij

Inmiddels hebben wij van De Kroon Tegelwerken al meer dan twintig jaar ervaring met het zetten van tegels voor vele verschillende klanten. Ook kunnen wij diverse tegelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in de complete renovatie van uw badkamer of toilet. Daarbij kunnen we u de gehele renovatie van begin tot eind uit handen nemen. U heeft dan één aanspreekpunt en kunt erop vertrouwen dat wij een mooi eindresultaat neerzetten. Verder hebben wij ervaring met vloerverwarming. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor toilet renovatie.

Zo werken wij

Onze werkwijze is helder, eerlijk en duidelijk. Dit vinden wij belangrijk. Wij werken als volgt bij toilet renovatie:

Toilet renovatie

  1. Wij spreken allereerst uw wensen met u door.
  2. U krijgt een offerte.
  3. Wij maken een planning en stemmen dit met u af.
  4. Bent akkoord met onze planning en offerte? Dan beginnen we met het sloopwerk.
  5. Wij maken het leidingwerk in orde.
  6. We zetten de door u gekozen tegels. Indien van toepassing, verzorgen we het stucwerk.
  7. We voegen en kitten de tegels en vloer.
  8. We plaatsen de door u gekozen wc, de wastafel en eventueel ook de deur.
  9. Op verzoek plaatsen we ook een ventilator of afzuiger. Afhankelijk van het gekozen model en de aansluitmogelijkheden doen we dit vooraf, achteraf of tijdens de renovatie.

Vooraf duidelijkheid, achteraf kwaliteit

Kiest u voor toilet renovatie bij De Kroon Tegelwerken, dan kiest u voor kwaliteit en duidelijkheid. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent dankzij onze offerte en planning. Ook komen we bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Achteraf hebt u veel plezier van de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren. Niet alleen ons materiaal is goed voor elkaar, maar ook weten wij precies wat we doen. Meer dan twintig jaar ervaring levert een prachtig toilet voor u op. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel 06-50591581 voor uw toilet renovatie.