Toilet verbouwen

Vooraf duidelijkheid, achteraf plezier

Wanneer u uw toilet gaat verbouwen, dan is dit een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Ongemerkt brengen we veel tijd door in dit kleine kamertje. Daarom is het belangrijk dat u een toilet heeft dat voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een zwevend toilet, zodat u gemakkelijker kunt schoonmaken? Of heeft u een voorkeur voor bepaalde wandtegels of tegelvloeren? Ook kunnen wij een verlaagd plafond met spotjes voor u realiseren. Uw wensen staan centraal bij De Kroon Tegelwerken. Wij maken uw toilet graag voor u mogelijk!

Onze toilet verbouwen werkwijze

Wanneer u uw toilet door ons laat verbouwen, dan gaan wij grondig te werk. In het kort is dit onze werkwijze als we bij u gaan verbouwen:

  • We komen bij u langs om uw wensen door te spreken. Ook meten we alvast het toilet op.
  • Voor we beginnen met het verbouwen krijgt u een offerte en spreken we onze planning met u door. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.
  • We zullen beginnen met het sloopwerk.
  • Indien nodig, kunnen wij kleine loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. We kunnen het kraantje af- en aansluiten, evenals het toilet.
  • We zetten de door u uitgekozen tegels en zorgen ervoor dat het stucwerk in orde is. Uiteraard voegen en kitten wij ook.
  • We plaatsen de door u gekozen wc-pot, fonteintje en eventueel de deur. Ook kunnen we de afzuiger of ventilator plaatsen.

Toilet laten verbouwen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Toilet verbouwen

Daarom De Kroon Tegelwerken

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maar u ziet al in onze werkwijze dat er veel komt kijken bij het verbouwen van een wc. U moet verstand hebben van elektra, leidingwerk, tegelzetten, slopen en stucen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met verbouwen en nemen u dit graag uit handen. Wij hebben de ervaring om een prachtig verbouwen resultaat neer te zetten. Kijk hiervoor ook op onze website onder het kopje ‘projecten’. U krijgt bij ons een scherpe en eerlijke prijs, waar u vooraf van op de hoogte bent. Eerlijkheid en duidelijkheid vinden wij erg belangrijk en is voor ons vanzelfsprekend. Gaat u voor kwaliteit tegen een nette prijs, dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Laat ons uw toilet verbouwen

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw toilet te verbouwen, onze werkwijze of ons bedrijf. Wilt u meer weten? Dan kunt u ons bellen en vrijblijvend een afspraak maken, informatie opvragen of een offerte aanvragen. Ons nummer is: 06-50591581. Wij staan graag voor u klaar als uw uw toilet wilt verbouwen.

verbouwen Toilet badkamer