Toilet verbouwen

Vooraf duidelijkheid, achteraf plezier

Wanneer u uw toilet gaat verbouwen, dan is dit een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Ongemerkt brengen we veel tijd door in dit kleine kamertje. Daarom is het belangrijk dat u een toilet heeft dat voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een zwevend toilet, zodat u gemakkelijker kunt schoonmaken? Of heeft u een voorkeur voor bepaalde wandtegels of tegelvloeren? Ook kunnen wij een verlaagd plafond met spotjes voor u realiseren. Uw wensen staan centraal bij De Kroon Tegelwerken. Wij maken uw toilet graag voor u mogelijk!

Onze toilet verbouwen werkwijze

Wanneer u uw toilet door ons laat verbouwen, dan gaan wij grondig te werk. In het kort is dit onze werkwijze als we bij u gaan verbouwen:

Toilet verbouwen

  • We komen bij u langs om uw wensen door te spreken. Ook meten we alvast het toilet op.
  • Voor we beginnen met het verbouwen krijgt u een offerte en spreken we onze planning met u door. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.
  • We zullen beginnen met het sloopwerk.
  • Indien nodig, kunnen wij kleine loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. We kunnen het kraantje af- en aansluiten, evenals het toilet.
  • We zetten de door u uitgekozen tegels en zorgen ervoor dat het stucwerk in orde is. Uiteraard voegen en kitten wij ook.
  • We plaatsen de door u gekozen wc-pot, fonteintje en eventueel de deur. Ook kunnen we de afzuiger of ventilator plaatsen.

Daarom De Kroon Tegelwerken

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maar u ziet al in onze werkwijze dat er veel komt kijken bij het verbouwen van een wc. U moet verstand hebben van elektra, leidingwerk, tegelzetten, slopen en stucen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met verbouwen en nemen u dit graag uit handen. Wij hebben de ervaring om een prachtig verbouwen resultaat neer te zetten. Kijk hiervoor ook op onze website onder het kopje ‘projecten’. U krijgt bij ons een scherpe en eerlijke prijs, waar u vooraf van op de hoogte bent. Eerlijkheid en duidelijkheid vinden wij erg belangrijk en is voor ons vanzelfsprekend. Gaat u voor kwaliteit tegen een nette prijs, dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken.

Laat ons uw toilet verbouwen

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw toilet te verbouwen, onze werkwijze of ons bedrijf. Wilt u meer weten? Dan kunt u ons bellen en vrijblijvend een afspraak maken, informatie opvragen of een offerte aanvragen. Ons nummer is: 06-50591581. Wij staan graag voor u klaar als uw uw toilet wilt verbouwen.