Vloerverwarming badkamer

Voor een aangenaam en behaaglijk gevoel

Vloerverwarming in uw badkamer zorgt niet alleen voor een lekker warme temperatuur, maar ook voor een warme, aangename sfeer en een behaaglijk gevoel. Stap niet langer op een koude en natte vloer na een verfrissende douche of een ontspannend bad. Ga voor een heerlijk opgewarmde vloer, waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen. Bovendien krijgt u hiermee een gelijkmatig goed verwarmde badkamer. Koude luchtstromen zijn verleden tijd. Wilt u vandaag nog de eerste stap zetten richting vloerverwarming in uw badkamer? Maak dan snel een afspraak met De Kroon Tegelwerken: 06-50591581.

Voordelen van vloerverwarming in de badkamer

Vloerverwarming heeft vele voordelen, naast een lekker warme badkamer voor, tijdens en na het douchen of baden. Ontdek de vele voordelen:

 1. U kunt met blote voeten over de vloer lopen. Dat is met name in de winter een heerlijk gevoel. Uw voeten zijn aangenaam warm.
 2. Uw badkamer wordt gelijkmatig verwarmd en er zijn geen koude of warme delen meer.
 3. U heeft geen grote of vervelende radiatoren meer nodig. Dat bespaart dus ruimte, wat zeker erg prettig is voor kleine badkamers.
 4. Uw woning wordt meer waard met vloerverwarming.
  Het is een trend die steeds meer voorkomt. Laat dit niet aan u voorbijgaan!
 5. U bespaart jaarlijks geld, omdat u energiezuinig en efficienter opwarmt.
 6. In de zomer kunt u vloerverwarming gebruiken om te koelen. U heeft altijd de gewenste temperatuur dus, ongeacht het seizoen.

badkamer-vloerverwarming

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

vloerverwarming badkamer laten aanleggen

Meer dan alleen vloerverwarming

Wanneer u een verwarming onder de vloer wilt aanbrengen, dan kunt De Kroon Tegelwerken dit voor u doen. We kunnen ook de rest van uw badkamer voor u renoveren. Zo kunnen we een ligbad aanbrengen of een verlaagd plafond met spotjes. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Elektra
 • Loodgieterswerk
 • Metselwerk
 • Sloopwerk
 • Tegelwerk

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak

De Kroon Tegelwerken gaat graag voor u aan de slag als u vloerverwarming wilt. Ook kunnen wij uw badkamer of toilet compleet renoveren. Daarbij staan uw wensen centraal. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden, onze planning en aanpak. U weet dus precies waar u aan toe bent. U krijgt van tevoren een heldere offerte. Wilt u alvast een prijsopgave aanvragen? Neemt u dan snel contact met ons op (06-50591581) en dan zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van vloerverwarming in uw badkamer.

verwarming van de vloer in de badkamer