Vloerverwarming badkamer

Voor een aangenaam en behaaglijk gevoel

Vloerverwarming in uw badkamer zorgt niet alleen voor een lekker warme temperatuur, maar ook voor een warme, aangename sfeer en een behaaglijk gevoel. Stap niet langer op een koude en natte vloer na een verfrissende douche of een ontspannend bad. Ga voor een heerlijk opgewarmde vloer, waarvan u de temperatuur zelf kunt instellen. Bovendien krijgt u hiermee een gelijkmatig goed verwarmde badkamer. Koude luchtstromen zijn verleden tijd. Wilt u vandaag nog de eerste stap zetten richting vloerverwarming in uw badkamer? Maak dan snel een afspraak met De Kroon Tegelwerken: 06-50591581.

Voordelen van vloerverwarming in de badkamer

Vloerverwarming heeft vele voordelen, naast een lekker warme badkamer voor, tijdens en na het douchen of baden. Ontdek de vele voordelen:

 1. U kunt met blote voeten over de vloer lopen. Dat is met name in de winter een heerlijk gevoel. Uw voeten zijn aangenaam warm.
 2. Uw badkamer wordt gelijkmatig verwarmd en er zijn geen koude of warme delen meer.
 3. U heeft geen grote of vervelende radiatoren meer nodig. Dat bespaart dus ruimte, wat zeker erg prettig is voor kleine badkamers.
 4. Uw woning wordt meer waard met vloerverwarming.
  Het is een trend die steeds meer voorkomt. Laat dit niet aan u voorbijgaan!
 5. U bespaart jaarlijks geld, omdat u energiezuinig en efficienter opwarmt.
 6. In de zomer kunt u vloerverwarming gebruiken om te koelen. U heeft altijd de gewenste temperatuur dus, ongeacht het seizoen.

Vloerverwarming badkamer

Meer dan alleen vloerverwarming

Wanneer u een verwarming onder de vloer wilt aanbrengen, dan kunt De Kroon Tegelwerken dit voor u doen. We kunnen ook de rest van uw badkamer voor u renoveren. Zo kunnen we een ligbad aanbrengen of een verlaagd plafond met spotjes. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

 • Elektra
 • Loodgieterswerk
 • Metselwerk
 • Sloopwerk
 • Tegelwerk

Maak een afspraak

De Kroon Tegelwerken gaat graag voor u aan de slag als u vloerverwarming wilt. Ook kunnen wij uw badkamer of toilet compleet renoveren. Daarbij staan uw wensen centraal. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden, onze planning en aanpak. U weet dus precies waar u aan toe bent. U krijgt van tevoren een heldere offerte. Wilt u alvast een prijsopgave aanvragen? Neemt u dan snel contact met ons op (06-50591581) en dan zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van vloerverwarming in uw badkamer.