Wandtegels badkamer

Expert in wandtegels

Wilt u de perfecte wandtegels in uw badkamer hebben? Dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken. Wij hebben enige keuze aan wandtegels in verschillende soorten en maten. Maar we gaan verder dan alleen het leveren van tegelwerk. We kunnen badkamers ook betegelen of andere werkzaamheden van u overnemen. Samen realiseren we dan de badkamer van uw dromen voor u! Wilt u meer weten? Kijkt u dan op onze website onder het kopje ‘projecten’ van eerder gerenoveerde badkamers voor een impressie van ons werk. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-50591581.

Onze diensten in wandtegels van uw badkamer

U kunt bij ons terecht voor een complete renovatie van uw badkamer of toilet. U kunt een deel van het werk zelf doen, maar we kunnen u ook alles uit handen nemen. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 • Sloopwerk
 • Leidingwerk
 • Stucwerk
 • Elektra
 • Tegelwerk

U kunt vooraf simpelweg uw wensen doorgeven en samen spreken wij door welke mogelijkheden er zijn. Wilt u een ligbad, een inloopdouche of een verlaagd plafond met spots? Onze vakmannen kunnen dit zonder probleem voor u mogelijk maken.

Wandtegels badkamer

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Wandtegels badkamer laten maken

Tips voor wandtegels in uw badkamer

Wanneer u wandtegels gaat kiezen, dan zult u zien dat de keuze enorm is. Waar moet u op letten? Wat kan wel en wat kan niet? De Kroon Tegelwerken voorziet u graag van advies. We geven u ook graag enkele tips:

 • Wilt u een tijdloze badkamer? Kies dan voor wit of grijs.
 • Wilt u een luxe uitstraling? Kies dan voor glanzende oppervlakken of mozaïektegels.
 • Wilt u een warme sfeer? Kies dan voor wandtegels met houtlook.
 • Wilt u een optisch grotere badkamer? Kies dan voor pastelkleuren, aardetinten of zachte kleuren. Laat vloertegels doorlopen in de wand of plaats vierkante tegels diagonaal.
 • Wilt u een ontspannen en rustgevend geheel? Kies dan voor de kleuren blauw en groen.
 • Wilt u een speels effect? Kies dan voor verschillende formaten wandtegels.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Daarom kiest u voor De Kroon Tegelwerken

Wanneer u op zoek bent naar wandtegels voor uw badkamer, dan bent u een flinke verbouwing van plan. U kunt zelf aan de slag gaan, maar u kunt ook ons inschakelen voor het zware werk. U krijgt dan een nette badkamer, die u naar keuze kunt laten ontwerpen en door professionele vakmannen laat installeren. Wij houden van eerlijkheid en duidelijkheid. U krijgt vooraf altijd een heldere offerte en wij nemen de planning van de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies wat wij gaan doen en kunt u snel genieten van uw prachtige wandtegels en badkamer!

Renovatie van de badkamer