Tegelzetter

Verstand van tegels

Bent u op zoek naar een goede tegelzetter? Dan heeft u ons gevonden, want u zit goed bij De Kroon Tegelwerken. Bij ons heeft u een ruime keuze aan diverse soorten en maten wand en vloertegels. Wij u alle werkzaamheden rond de renovatie van toilet en badkamer uit handen nemen. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn: een ligbad, inloopdouche. Of een verlaagd plafond voorzien van inbouwspots? Wij maken het voor u mogelijk. Bel snel voor meer informatie: 06-50591581.

Daarom een tegelzetter

Waarom zou u een tegelzetter in huren als u ook zelf kunt gaan klussen? Wij geven u vier goede redenen:

  • Wij zorgen voor een perfect eindresultaat. Als u nog nooit tegels gezet heeft, is dit een behoorlijke klus. Het kost tijd om hier bedreven in te raken. Een tegelzetter heeft zijn vak ervan gemaakt om strakke en rechte wanden en vloeren op te leveren.
  • Wij hebben het juiste gereedschap. Een waterpas hebt u misschien nog wel in huis. Maar hebt u ook een tegelsnijder of benodigdheden voor het voegwerk? U zult de juiste spullen bij elkaar moeten zoeken of kopen. In onze bus zit alles wat we nodig hebben en wij kunnen direct aan de slag.
  • Wij werken snel. Dankzij onze jarenlange ervaring zien we als tegelzetter precies hoe we de tegels moeten indelen en waar obstakels in de weg zitten. Heeft u die ervaring niet, dan bent u vele dagen bezig. Ook hebben we de nodige kennis en ervaring om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen.
  • Wij geven garantie. Gaat u zelf aan de slag en gaat het toch mis? Dan kunnen de kosten relatief hoog uitvallen. U had dan beter een professional kunnen inhuren. Gaat er is mis vlak na het zetten of in de jaren daarna? Dan lossen wij het voor u op.

Badkamer renovatie Tegelzetter

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter

Daarom De Kroon Tegelwerken

U kunt kiezen uit verschillende tegelzetters. Waarom zou u kiezen voor een tegelzetter van ons?

  • Wij werken helder en eerlijk. U krijgt vooraf een offerte.
  • Wij leggen u vooraf onze planning uit.
  • Uw wensen staan centraal bij ons.
  • Wij hebben als tegelzetter meer dan 25 jaar ervaring.
  • Wij kunnen ook aan de slag met sloopwerk, leidingwerk, stucwerk, elektra en metselwerk.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een goede tegelzetter wilt, dan zit u bij ons goed. We helpen u graag en vertellen u met alle plezier meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Kijk ook op onze website onder het kopje ‘projecten’ voor voorbeelden van eerder werk. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-50591581 als u een tegelzetter zoekt.  Wij zijn onder andere werkzaam in de regio’s van:  ‘s-HertogenboschBestDen BoschEindhovenHelmond ,Nijmegen ,Oss ,Rosmalen ,TilburgUdenVeghelVeldhovenVlijmenVughtWaalwijk en Wijchen

Renovatie van de badkamer Tegelzetter