Tegelzetter

Verstand van tegels

Bent u op zoek naar een goede tegelzetter? Dan heeft u ons gevonden, want u zit goed bij De Kroon Tegelwerken. U heeft enige keuze aan verschillende soorten en maten wandtegels en tegelvloeren. Wij u alle werkzaamheden rond de renovatie van toilet en badkamer uit handen nemen. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn: een ligbad, inloopdouche of spotjes in het verlaagde plafond? Wij maken het voor u mogelijk. Bel snel voor meer informatie: 06-50591581.

Daarom een tegelzetter

Waarom zou u een tegelzetter in huren als u ook zelf kunt gaan klussen? Wij geven u vier goede redenen:

  • Wij zorgen voor een perfect eindresultaat. Als u nog nooit tegels gezet heeft, is dit een behoorlijke klus. Het kost tijd om hier bedreven in te raken. Een tegelzetter heeft zijn vak ervan gemaakt om strakke en rechte wanden en vloeren op te leveren.
  • Wij hebben het juiste gereedschap. Een waterpas hebt u misschien nog wel in huis. Maar hebt u ook een tegelsnijder of benodigdheden voor het voegwerk? U zult de juiste spullen bij elkaar moeten zoeken of kopen. In onze bus zit alles wat we nodig hebben en wij kunnen direct aan de slag.
  • Wij werken snel. Dankzij onze jarenlange ervaring zien we als tegelzetter precies hoe we de tegels moeten indelen en waar obstakels in de weg zitten. Heeft u die ervaring niet, dan bent u vele dagen bezig. Wij kunnen binnen een dag of twee de klus zeker klaren. Ook hebben we de nodige kennis en ervaring om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen.
  • Wij geven garantie. Gaat u zelf aan de slag en gaat het toch mis? Dan kunnen de kosten relatief hoog uitvallen. U had dan beter een professional kunnen inhuren. Bovendien geven wij garantie op ons werk. Gaat er is mis vlak na het zetten of in de jaren daarna? Dan lossen wij het voor u op.

Daarom De Kroon Tegelwerken

Tegelzetter

U kunt kiezen uit verschillende tegelzetters. Waarom zou u kiezen voor een tegelzetter van ons?

  • Wij werken helder en eerlijk. U krijgt vooraf een offerte.
  • Wij leggen u vooraf onze planning uit.
  • Uw wensen staan centraal bij ons.
  • Wij hebben als tegelzetter meer dan twintig jaar ervaring.
  • Wij kunnen ook aan de slag met sloopwerk, leidingwerk, stucwerk, elektra en metselwerk.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een goede tegelzetter wilt, dan zit u bij ons goed. We helpen u graag en vertellen u met alle plezier meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Kijk ook op onze website onder het kopje ‘projecten’ voor voorbeelden van eerder werk. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-50591581 als u een tegelzetter zoekt.  Wij zijn onder andere werkzaam in de regio’s van:  ‘s-HertogenboschBestDen BoschEindhovenHelmond ,Nijmegen ,Oss ,Rosmalen ,TilburgUdenVeghelVeldhovenVlijmenVughtWaalwijk en Wijchen