Wat doet nu een tegelzetter precies?

Terug naar overzicht
Badkamer renovatie

Het werk van een tegelzetter

Het plaatsen van tegels is specialistisch werk. Wie heel handig is kan het zelf doen, maar over het algemeen wordt hiervoor vaak een tegelzetter gevraagd. Een tegelzetter zorgt altijd voor een strak resultaat. Of u nu vloer- of wandtegels wilt laten aanbrengen, een tegelzetter legt de tegels zo neer dat u een egaal geheel krijgt. En dat is natuurlijk wat u graag wilt. De Kroon Tegelwerken is dé specialist op het gebied van tegelwerk. Wie op zoek is naar een goede tegelzetter, zit bij ons dus goed. Maar wat doen we precies? Daarover vertellen we u graag meer.

Verstand van tegels

Bij ons kunt u kiezen uit een ruime selectie wand- en vloertegels in diverse soorten en maten. Als tegelzetter hebben we namelijk veel verstand van tegels. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn, dan maken wij het mogelijk. Wilt u uw badkamer renoveren en graag een ligbad, inloopdouche of verlaagd plafond met inbouwspots realiseren? Het kan allemaal als u de ervaren tegelzetter van De Kroon Tegelwerken inschakelt!

Expert in tegels zetten

Tegels zetten is een behoorlijke klus. Het kost veel tijd om hier bedreven in te raken. Een tegelzetter heeft er zijn vak van gemaakt en kan u daarom zonder al te veel moeite van strakke en rechte wanden en vloeren voorzien. Een perfect eindresultaat, dat is waar een tegelzetter voor zorgt. En dat doet onze tegelzetter snel. We hebben al vele jaren ervaring in verschillende soorten tegelwerken en weten hierdoor precies hoe we de tegels moeten indelen en waar obstakels in de weg kunnen zitten.

Het complete plaatje

Van het aanbrengen van wand- of vloertegels tot het aanleggen van vloerverwarming of het renoveren van een badkamer of toilet, een tegelzetter kan al deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Daarbij bieden we bij De Kroon Tegelwerken altijd complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. En dat voor een scherpe prijs!

Contact met De Kroon Tegelwerken

Het werk van een tegelzetter is dus erg divers. Heeft u werkzaamheden waarvoor u onze tegelzetter wilt inschakelen? Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 06-50591581. Maar ook als u op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, staan we voor u klaar. Neem ook dan gerust contact met ons op.