Daarom kiezen voor een vakkundige tegelzetter

Terug naar overzicht
badkamer renovatie

Waarom u niet zonder een tegelzetter kunt bij uw badkamer of keuken renovatie

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer of keuken? Als u graag een nieuwe badkamer of keuken wilt, kunt u hier het beste een vakkundige tegelzetter voor inschakelen. Een tegelzetter is namelijk gespecialiseerd in het zetten van tegels, waardoor u verzekerd bent van een strak, egaal resultaat en een prachtige tegelvloer of -wand. Zeker wanneer u kiest voor de tegelzetter van De Kroon Tegelwerken. Wij zijn namelijk dé specialist in het renoveren van badkamers en keukens. Met al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van tegelwerken, kunnen we diverse tegelwerkzaamheden uitvoeren voor vele verschillende klanten. Bent u benieuwd wat onze vakkundige tegelzetter voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer of keuken renovatie

Een badkamer of keuken renovatie is dé specialiteit van de tegelzetter van De Kroon Tegelwerken. Of u nu een tegelzetter nodig heeft voor het aanbrengen van wand- of vloertegels of het aanleggen van vloerverwarming, bij ons kunt u terecht. Want wat uw wensen ook zijn, wij verwezenlijken ze voor u. Wilt u graag spotjes in een verlaagd plafond? Of een inloopdouche of ligbad? Uw badkamer of keuken renovatie is bij ons in goede handen!

Complete badkamer of keuken verbouwen

Bij De Kroon Tegelwerken bieden we onze klanten altijd complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Dus wilt u uw badkamer of keuken compleet verbouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Onze ervaren tegelzetter zorgt voor perfect gezette tegels. Met onze jarenlange expertise leveren we namelijk altijd vakmanschap van het hoogste niveau. Daarnaast voeren we niet alleen tegelwerk uit, maar ook:

  • Stukadoorswerk
  • Sloopwerkzaamheden
  • Loodgieterswerk
  • Metselwerk

Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen!

Het beste resultaat

Of u nu uw badkamer of keuken wilt verbouwen, of een badkamer renovatie op de planning heeft staan, een tegelzetter is onmisbaar. Uiteraard kunt u ook zelf proberen de werkzaamheden uit te voeren, maar door een tegelzetter in te schakelen weet u zeker dat alles snel en goed gebeurt. Een ervaren tegelzetter weet precies hoe de tegels ingedeeld moeten worden en waar obstakels in de weg kunnen zitten. Hierdoor kunt u rekenen op een perfect eindresultaat. En dat is natuurlijk waar het om gaat bij een badkamer of keuken verbouwen/renoveren.

Tegelzetter nodig?

Wilt u voor uw badkamer of keuken renovatie een tegelzetter inschakelen? De Kroon Tegelwerken staat voor u klaar! Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 06-50591581. Maar ook als u op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie over een badkamer of keuken verbouwen, kunt u contact met ons opnemen.