De tegelzetter in de regio van Den Bosch

Terug naar overzicht
Badkamer renovatie

De Kroon Tegelwerken – dé tegelzetter in de regio van Den Bosch

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter in de buurt van Den Bosch? De Kroon Tegelwerken heeft als allround tegelzetter ruim 25 jaar ervaring in tegelwerken. We voeren diverse tegelwerkzaamheden uit voor vele verschillende klanten, met een specialisatie in het compleet renoveren van particuliere badkamers en toiletten. We kunnen u daardoor als geen ander adviseren over de inrichting van uw toilet of badkamer. Daarnaast kunnen we op het gebied van tegelwerk en renovatie het complete pakket van a tot z bij u op locatie verzorgen. En heeft u kleinere klussen, zoals het aanleggen van vloerverwarming of het aanbrengen van wand- of vloertegels? Geen klus is te gek voor ons als dé tegelzetter in de regio van Den Bosch!

Waar werken wij?

Inmiddels staan we in heel Den Bosch en omstreken bekend als gelouterde badkamerspecialist die een complete badkamer renovatie en toilet renovatie zonder problemen op basis van uw wensen realiseert. Maar ook andere projecten ronden we succesvol af met een resultaat waar onze klanten meer dan tevreden over zijn. We zijn immers niet voor niets dé tegelzetter in de regio van Den Bosch. We werken dan ook als:

Diversiteit en ervaring

Wat ons uniek maakt? We omarmen diversiteit. En geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is. Daarnaast draait bij ons alles om ervaring. Door onze jarenlange expertise in het vak kunnen we vakmanschap van hoog niveau leveren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project, onze ervaren tegelzetters zorgen altijd voor een perfect resultaat!

Persoonlijk en compleet

Bij De Kroon Tegelwerken hechten we veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee. Daarbij bieden we u altijd complete oplossingen. We verzorgen het gehele proces, van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking. Zo kunnen we al uw zorgen uit handen nemen.

Tegelzetter in regio Den Bosch nodig?

Wilt u uw tegelwerkzaamheden laten uitvoeren door onze tegelzetter? Vul het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 06-50591581. Als dé tegelzetter in de regio van Den Bosch gaan we graag voor u aan de slag.