Badkamer renovatie

Badkamer naar uw smaak!

Wilt u een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in badkamer renovatie om de badkamer van uw dromen te realiseren? Wij van De Kroon Tegelwerken kunnen u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden u enige keuze in tegels zoals onderstaand. Bovendien kunnen wij u de gehele renovatie uit handen nemen. U heeft nergens omkijken naar. Wij ontzorgen u volledig. Wanneer mogen wij aan de slag voor uw badkamer renovatie?

Meedenken over badkamer renovatie

Het is een flinke investering om de badkamer aan te pakken. Maar uiteindelijk heeft dit ook veel voordelen. U heeft veel meer wooncomfort en u vermeerdert de waarde van uw woning. Voor een optimaal resultaat van de renovatie zijn er een aantal beslissingen die u moet maken. Wij denken graag met u mee. Zo moet u beslissen:

 • Of u een (nieuwe) ventilator of afzuiger wilt?
 • Of de indeling nog voldoet aan uw wensen?
 • Of u vloerverwarming wilt?
 • Of u één of twee wastafels wilt?
 • Of u een verlaagd plafond met spotjes wilt?
 • Of u een toilet, wasmachine of droger op uw badkamer wilt?
 • Of u een (lig)bad of (inloop)douche wilt?
 • Of u uw leidingwerk nog wilt vervangen?

Badkamer renovatie

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Badkamer renovatie De Kroon

Keuze aan tegels bij uw badkamer renovatie

Voor de badkamer van uw dromen is de keuze van wand- en vloertegels heel bepalend. Bovendien zult u de komende jaren tegen die tegel aan moeten kijken. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Daarom hier een paar tips van badkamer renovatie:

 • Een witte of grijze tegel zorgt voor een tijdloze uitstraling.
 • Blauwe of groene tegels zorgen voor een ontspannen en rustgevend geheel.
 • Tegels met een hout look zorgen voor een warme sfeer.
 • Glanzende oppervlakken en mozaïektegels geven een luxe uitstraling.
 • Met pastelkleuren, aardetinten of zachte kleuren krijgt u een optisch grotere ruimte. U kunt ook vierkante tegels diagonaal plaatsen of vloertegels in de wand laten doorlopen.
 • Verschillende formaten tegels zorgen voor een speels effect.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Geslaagde badkamer renovatie

Er is veel mogelijk bij badkamer renovatie. U kunt een kijkje nemen op onze website onder het kopje ‘projecten’. Hier vindt u voorbeelden van menig geslaagde renovatie voor vele andere klanten. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en denken graag met u mee. U vindt bij ons betrouwbaar en degelijk advies. Wij zorgen voor een badkamer van uw dromen. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-50591581. De Kroon Tegelwerken: voor uw badkamer renovatie! We werken onder andere in de regio’s : BestDenBoschEindhovenHelmond,   NijmegenOssRosmalenTilburgUdenVeghelVeldhovenVlijmenVught,  Waalwijk en Wijchen.

renovatie badkamer