Tegelzetter Eindhoven

Laat uw badkamer verbouwen door uw badkamerspecialist

En bent u op zoek naar een vakkundig tegelzetter in de buurt van Eindhoven die uw badkamer vakkundig kan verbouwen? Doe dan een beroep op tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken. Als badkamerspecialist weten als geen ander hoe wij uw badkamer kunnen verbouwen en deze van de mooiste tegels kunnen voorzien. U kunt bij ons ook terecht voor de mooiste tegelvloeren. Door onze vakmensen kunnen wij uw badkamer renovatie realiseren of keuken in een handomdraai omtoveren! Wilt u meer weten over wat wij als tegelzetter voor u in Eindhoven kunnen betekenen? Lees dan verder op deze pagina en neem contact op zodat wij u een persoonlijk voorstel kunnen doen.

Dé tegelzetter van Eindhoven voor een complete badkamer renovatie!

Een complete badkamer renovatie? Uw woning in Eindhoven voorzien van de prachtigste tegelvloeren? De Kroon Tegelwerken heeft de vakkundige tegelzetter die u zoekt. Naast onze werkzaamheden als tegelzetbedrijf, kunnen wij werkzaamheden verrichten op het gebied van leiding-, stuc- en elektrawerk. Een verlaagd plafond met spotjes? Een badkamer verbouwen met het mooiste sanitair? Wij kunnen in Eindhoven uw project van A tot Z onder handen nemen. Doordat wij grote waarde hechten aan duidelijkheid, maken wij graag heldere afspraken met u. Zodat wij en u als opdrachtgever weten waar we aan toe zijn. Werkt wel zo prettig, toch?

Tegelzetter in Eindhoven

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegels laten zetten in Eindhoven

Onze werkwijze als tegelzetbedrijf in Eindhoven

In navolging van onze nadruk om duidelijkheid, maken wij graag eerst een afspraak met u in Eindhoven zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Wij overhandigen u dan tevens een offerte en nemen we samen met u de planning door wat betreft de werkzaamheden. Ook voor het betegelen van een keukenwand kunt u uiteraard bij ons terecht. De Kroon Tegelwerken is de keuken- en badkamerspecialist in Eindhoven!

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Onze diensten als badkamerspecialist

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u in Eindhoven verrichten? De diensten die wij leveren richten zich onder andere op:

  • Aanleg tegelvloeren
  • Badkamer renovatie
  • Sloopwerk
  • Elektra
  • Stukadoorswerk

Staat uw klus er niet bij? Neem gewoon even contact met ons op zodat wij kunnen bekijken hoe wij onze diensten voor u kunnen aanbieden.

Badkamer renovatie Eindhoven

Kies voor de mooiste tegelvloeren en bel uw badkamerspecialist en tegelzetter in Eindhoven

Wilt u contact opnemen voor het maken van een afspraak met onze tegelzetter voor het leggen van de mooiste tegelvoeren in Eindhoven? Of wilt u uw gehele badkamer verbouwen? Bel ons dan op telefoonnummer 06-50591581 of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Geen klus is onze tegelzetter te groot of te klein en wij gaan graag voor u in Eindhoven aan de slag om de mooiste tegelvloeren voor u te realiseren!