Tegelvloeren

Keuze in tegelvloeren

Zoekt u tegels voor uw nieuwe tegelvloer tegen een eerlijke prijs? Kom dan langs bij De Kroon Tegelwerken. Wij hebben enige keuze aan tegelvloeren in verschillende soorten, maten en kleuren. We kunnen deze vloeren ook voor u aanleggen wanneer u zelf al tegels heeft gekocht, zodat u zelf helemaal geen omkijken meer heeft om een prachtige vloer te realiseren. Wilt u meer werkzaamheden laten uitvoeren en bijvoorbeeld uw toilet of badkamer laten renoveren? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden: 06-50591581.

Kies de juiste tegel

Zoals gezegd, we hebben enige keuze in verschillende tegels als u een nieuwe tegelvloer of muren wilt. Wij geven u altijd advies en denken met u mee. Hierbij staan uw wensen centraal, maar ook de badkamer of het toilet zelf. Gaat het bijvoorbeeld om een kleine ruimte? Dan kunt u beter kiezen voor pastel- of aardetinten. Ook kunnen we de vloertegels laten doorlopen in de wand of vierkante tegels schuin plaatsen voor een optisch groter effect. Wilt u een luxe uitstraling? Dan zijn glanzende oppervlakken en mozaïektegels een goede keus voor u. Wanneer u de woning in de toekomst weer wilt verkopen, dan raden wij witte of grijze tegelvloeren aan voor een tijdloos resultaat.

Complete renovatie

U bent van harte welkom om tegelvloeren bij ons uit te zoeken. Die plaatsen we ook graag voor u. Wilt u echter een complete renovatie van uw badkamer of toilet? Dan is dat ook geen probleem voor ons. Samen bespreken we uw wensen en de planning. Vervolgens gaan wij aan de slag. Wat uw wensen ook zijn, onze vakmannen maken het graag mogelijk voor u. Bij een renovatie komt meer kijken dan alleen het zetten van wandtegels en tegelvloeren. Wij kunnen ook aan de slag met:

  • Elektra
  • Leidingwerk
  • Sloopwerk
  • Stucwerk

Tegelvloeren

Kies voor De Kroon Tegelwerken

U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod aan tegelvloeren, maar ook een ruim keuze als het gaat om onze diensten. We nemen u de complete renovatie van uw toilet of badkamer graag uit handen. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus u krijgt vooraf een heldere prijsopgave. Ook spreken we de planning goed met u door en is er ruimte voor vragen. U weet precies wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden. Verandert de planning onverhoopt, dan laten we u dit uiteraard weten. We kijken ernaar uit om aan de slag te mogen met uw tegelvloeren! We leggen onder andere tegelvloeren in de regio’s: ‘s-Hertogenbosch, Best, DenBosch, Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Oss, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, Veldhoven, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Wijchen.