Badkamer verbouwen

Laat uw badkamer verbouwen

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen, dan kunt u dit zelf doen. U kunt er ook voor kiezen om een professional in te schakelen. Er komt namelijk veel kijken bij het verbouwen. Zo moet u niet alleen verstand hebben van leidingwerk en metselwerk, maar ook van elektra en tegelwerk. Een vakman draait hier zijn hand niet voor om, maar het kan een flink klus betekenen voor iemand met weinig ervaring. Bovendien ontbreekt het u mogelijk aan de juiste gereedschappen. De Kroon Tegelwerken is u daarom graag van dienst. Met meer dan twintig jaar ervaring is uw badkamer bij ons in goede handen.

Een aanspreekpunt

Er komt veel kijken bij verbouwen, zoals metselwerk, tegelwerk en elektra. wij kunnen u garanderen dat u een vakman in huis haalt. Wij nemen de complete renovatie uit handen en het wordt van A tot Z geregeld

Badkamer laten verbouwen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Renovatie badkamer

Voordelen badkamer van De Kroon

Wilt u een prachtige badkamer, die volledig voldoet aan uw wensen en smaak? Voor het verbouwen kunt u vele verschillende bedrijven inschakelen. De Kroon Tegelwerken onderscheidt zich van anderen:

  • Met een eerlijke en scherpe prijs
  • Onze communicatie is helder: u krijgt vooraf een offerte en planning
  • Onze vakmannen werken netjes en laten geen rommel achter
  • Wij kunnen uw badkamer volledig verbouwen en alle werkzaamheden voor onze rekening nemen, zoals metselwerk, leidingwerk, stucwerk, elektra en tegelwerk
  • Ons centrale aanspreekpunt
  • Meer dan twintig jaar ervaring

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden?

In de loop der jaren hebben wij menig badkamer mogen verbouwen voor vele andere klanten. We zijn trots op wat we gepresteerd hebben en laten u dit graag zien onder het kopje ‘projecten’ op onze website. Wilt u ook zo’n mooie badkamer? Laat ons dan het verbouwen voor u regelen.‘s-HertogenboschBestDen BoschEindhovenHelmond ,Nijmegen ,Oss ,Rosmalen ,TilburgUdenVeghelVeldhovenVlijmenVughtWaalwijk en Wijchen. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan telefonisch contact met ons op en vraag bijvoorbeeld een offerte aan via: 06-50591581. U zult dan zien dat wij hele aantrekkelijke tarieven hebben als we uw badkamer verbouwen.

Verbouwing badkamer