Tegelzetter Nijmegen

Kies onze tegelzetter voor de mooiste tegelvloeren

Een badkamer verbouwen in Nijmegen? Nieuwe tegelvloeren? De keuken laten betegelen? Schakel daarvoor de tegelzetter van badkamerspecialist De Kroon Tegelwerken in. Ons tegelzetbedrijf weet als geen ander de mooiste tegelvoeren in Nijmegen te realiseren. Wij kunnen uw project volledig uit handen nemen. Tevens kunnen wij u adviseren over de inrichting van uw toilet en badkamer. Kortom: wij realiseren uw badkamer renovatie zonder problemen en volgens een duidelijke, vooraf afgesproken planning. U kunt onze tegelzetter ook inzetten voor kleinere klussen, zoals de aanleg van tegelvloeren of vloerverwarming. Geen klus is voor ons in Nijmegen te gek!

Badkamer renovatie? Schakel De Kroon in!

Wanneer u uw woning in Nijmegen een opknapbeurt wilt geven, wilt u dit natuurlijk niet aan het eerste het beste bedrijf overlaten. U wilt een professioneel bedrijf inschakelen dat van wanten weet. Het is immers vaak een hele gebeurtenis: uw woning ligt overhoop, er lopen werklui in en uit en u kunt tijdelijk even geen gebruik maken van bepaalde voorzieningen. Kies in dat geval dan ook voor tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken. Wij hebben inmiddels veel verbouwingen achter de rug en weten als geen ander hoe wij dergelijke klussen in goede banen moeten leiden. Heeft u een tegelzetter nodig om uw badkamer te verbouwen? Werkzaamheden op het gebied van leiding-, stuc- en elektrawerk? Onze tegelzetter gaat in Nijmegen graag voor u aan de slag.

Tegelzetter in Nijmegen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetbedrijf Nijmegen

De werkzaamheden in Nijmegen van onze tegelzetter

Graag geven wij u een overzicht van het soort diensten die wij voor u kunnen verrichten. Deze richten zich onder andere op:

  • Tegelvloeren en vloerverwarming aanleggen
  • Badkamer renovatie
  • Sloopwerkzaamheden
  • Stucwerk
  • Loodgieterswerk

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Heeft u een klus die in bovenstaand rijtje niet staat benoemd? Geen probleem. Neem gerust contact met onze badkamerspecialist op zodat wij kunnen bekijken op welke manier onze tegelzetter u in Nijmegen van dienst kan zijn. Wij nemen uw wensen met u door, bespreken met u het ontwerp en overhandigen u een offerte. Tevens maken wij vooraf duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Badkamerrenovatie Nijmegen

Contact opnemen met een ervaren tegelzetter van ons tegelzetbedrijf in Nijmegen

Wilt u onze tegelzetter inschakelen in Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen 06-50591581. Mailen kan natuurlijk ook naar: info@dekroontegelwerken.nl. Onze tegelzetter staat in Nijmegen graag voor u klaar!