Tegelzetter ‘s-Hertogenbosch

Voor een prachtige badkamer in ‘s-Hertogenbosch

Heerlijk ontspannen douchen en baden in uw eigen badkamer, die u compleet naar uw eigen smaak hebt ontworpen? De Kroon Tegelwerken maakt het voor u mogelijk. Wij zijn als tegelzetter een bedrijf dat is gespecialiseerd in toilet en badkamer renovatie. We zien het als een uitdaging om een prachtig resultaat in ‘s-Hertogenbosch neer te zetten door uw badkamer geheel naar uw smaak te verbouwen. Wilt u een douche met waterval? Een ligbad? Een tegelvloer geheel naar uw smaak? Of heeft u graag een verlaagd plafond met spotjes? Voor ons is dat geen enkel probleem. Wilt u meer informatie over wat wij als tegelzetbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar uw tegelzetter: 06-50591581.

Wat kunnen wij als tegelzetter voor u betekenen?

Wij zijn begonnen als een kleine tegelzetter in ‘s-Hertogenbosch. Intussen is ons tegelzetbedrijf ook gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en toiletten. Bovendien hebben wij ons als tegelzetter toegelegd op andere disciplines die nodig zijn voor badkamer renovatie. We mogen ons daardoor met recht een badkamerspecialist noemen, want wij kunnen u van dienst zijn met:

 • Tegelwerk: voor het plaatsen van wandtegels en tegelvloeren draaien wij onze hand niet om.
 • Sloopwerk: vakkundig en snel breken we weg wat weg mag, zonder schade aan te richten.
 • Stukadoorswerk: we zorgen voor een mooi glad plafond en strakke muren.
 • Elektra: we regelen de aanleg van een stopcontact en lichtpunt, of we vervangen een groepenkast.
 • Metselwerk: voorzetwandjes en douchemuurtjes metselen we in een mum van tijd voor u.
 • Loodgieterswerk: we zorgen ervoor dat leidingen in uw toilet of badkamer aangelegd of verlegd worden.

Hoewel wij als tegelzetbedrijf veel zelf kunnen, zijn er toch enkele werkzaamheden die we liever uitbesteden aan andere vakmannen. Zo weten wij dat het werk tegelwerk en alle andere werkzaamheden in ‘s-Hertogenbosch goed gebeuren en kunnen we u de beste kwaliteit leveren. U merkt hier niets van en wij dragen de volle verantwoordelijkheid voor het resultaat.

TEGELZETTER ‘S-HERTOGENBOSCH

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Renovatie van de badkamer 'S-HERTOGENBOSCH

Ga voor kwaliteit en professionaliteit

U kunt bij De Kroon Tegelwerken terecht wanneer u een badkamerspecialist zoekt voor badkamer renovatie of badkamer verbouwingen in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Wij maken van uw oude badkamer graag weer een mooie ruimte, waar u nog jaren plezier van heeft. Waarom kiest u voor ons tegelzetbedrijf?

 • Wij kunnen ook uw toilet verbouwen.
 • Wij werken helder en eerlijk.
 • U krijgt vooraf een offerte en planning van ons.
 • Er is altijd één centraal aanspreekpunt.
 • Als klant staat u centraal bij ons.
 • Wij hebben scherpe en eerlijke prijzen.
 • Wij nemen u de gehele badkamer renovatie uit handen.
 • Wij staan goed bekend in ‘s-Hertogenbosch.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Vraag onze tegelzetter om meer informatie

Of u nu uw toilet of badkamer wilt verbouwen, vloerverwarming wilt voor uw tegelvloeren of een nieuwe badkamer wilt in ‘s-Hertogenbosch, De Kroon Tegelwerken is dé badkamerspecialist bij u in de buurt. Wij mogen inmiddels vele tevreden particulieren tot onze klantenkring rekenen.

Wilt u zien wat wij eerder hebben gedaan als het gaat om badkamer verbouwen en toilet verbouwen? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘projecten’ voor een overzicht van eerder werk.

Neem telefonisch contact met ons op als u wilt dat wij als tegelzetter voor u aan de slag gaan in ‘s-Hertogenbosch.

Tegelzetbedrijf ‘s-Hertogenbosch