Tegelzetter Veldhoven

Nieuwe tegels laten zetten?

Woont u in Veldhoven en bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter? Voor het opknappen van uw keuken of een badkamer renovatie? Dan bent u bij tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het opknappen en verbouwen van uw badkamer, keuken of overige woonruimte. Naast badkamerspecialist kunnen wij u in Veldhoven bijstaan bij onder andere stucwerk, elektra- en loodgieterswerk. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan zodat wij u een persoonlijk voorstel kunnen doen. Keuken- of badkamer verbouwen? Voor een vakkundig tegelzetter komt u naar De Kroon!

Meer over ons tegelzetbedrijf

Graag maken wij kennis met u in Veldhoven. De Kroon Tegelwerken is al jaren een betrouwbaar adres voor onder andere badkamer verbouwen, tegelvloeren aanleggen, en klusprojecten van A tot Z. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw klus in Veldhoven in goede banen te leiden en uiteraard het mooiste eindresultaat te realiseren. Tevens is het mogelijk om onze tegelzetter in te schakelen voor het onderhoud van uw tegelvloeren. Kortom: alles op het gebied van tegelwerken pakt De Kroon met beide handen aan!

Tegelzetter Veldhoven

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter omgeving Veldhoven

Vraag advies aan onze tegelzetter!

Weet u al wat uw keuze wordt voor uw woning in Veldhoven? Gaat u voor mozaïek of kiest u liever voor een rustige effen kleur bij uw badkamer renovatie? En heeft u al een keuze gemaakt voor uw tegelvloeren? Denk bijvoorbeeld eens aan natuursteen, dat uitermate geschikt is voor natte ruimtes zoals een badkamer. De Kroon Tegelwerken helpt u als tegelzetter in Veldhoven graag bij het maken van uw keuze. Wij kunnen u verschillende voorbeelden laten zien van projecten die wij reeds in (onder andere) Veldhoven hebben gerealiseerd.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Profiteer nu van onze voordelen!

Waarom kiest u in Veldhoven voor een tegelzetter van De Kroon Tegelwerken? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden waarvan u profiteert als u ons inschakelt bij een badkamer renovatie:

  • Ervaren en professionele vakmensen
  • Voordelig geprijsd
  • Allround tegelzetbedrijf
  • Uitgebreide keuze
  • Ook voor advies

Tegelzetter badkamer

Maak nu een afspraak met dé badkamerspecialist en tegelzetter in Veldhoven!

Bent u eruit? En wilt u ons inschakelen? Dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons dan op telefoonnummer 06-50591581. Mailen kan natuurlijk ook naar: info@dekroontegelwerken.nl. Graag realiseren wij als ervaren tegelzetter voor u in Veldhoven de mooiste tegelwerken!