Tegelzetter Wijchen

Laat alles maar aan ons over!

Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Wijchen? En dit laten doen door een expert in tegelvloeren? Maak dan een afspraak met de tegelzetter van badkamerspecialist De Kroon Tegelwerken. Ons tegelzetbedrijf neemt u namelijk alle zorgen uit handen. Het enige dat u hoeft u te doen is te kiezen welke tegels het beste bij uw interieur in Wijchen passen. Uiteraard adviseren wij u hier desgewenst bij. Wilt u ook uw badkamer renovatie van A tot Z overdragen aan een ervaren, vakkundig en betrouwbaar bedrijf? Neem dan een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde tegelvloeren en laat u overtuigen. Voor uw klus in Wijchen is De Kroon Tegelwerken uw ideale partner!

Hoe ziet uw badkamer renovatie er in uw hoofd uit?

Het renoveren van een doucheruimte in Wijchen is nooit hetzelfde. De één wil van een moderne douche naar een romantische, klassieke ruimte. De ander wil juist de grote, imposante tegels de deur uit doen en kiest nu voor een Oosters mozaïek. Hoe wilt u dat wij uw badkamer verbouwen? Onze tegelzetter hoort het graag. Zo kan hij u eventueel nog advies geven over het plaatsen van leidingen. Want naast tegelzetbedrijf zijn wij ook nog eens uw partner als het gaat om stucwerk, leidingwerk en elektra. Wenst u ook een bezoekje van deze allround tegelzetter bij u in Wijchen? Maak dan snel een afspraak met De Kroon Tegelwerken.

Tegelzetter omgeving Wijchen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter badkamer Wijchen

Wat kunnen wij al tegelzetter bij u in Wijchen betekenen?

Zoals gezegd zijn onze vakmensen van alle markten thuis. Zij bieden u een compleet pakket aan diensten. En zij voltooien elke klus van A tot Z. Geen afgeraffeld werk dus. Geen nare verrassingen achteraf. Gewoon compleet prachtwerk. Welke klus mag onze vakman voor u oppakken?

  • Tegelvloeren aanleggen
  • Badkamer renovatie realiseren
  • Sloopwerkzaamheden uitvoeren
  • Loodgieterswerk voltooien
  • Stucwerk aanbrengen

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Behoefte aan onze badkamerspecialist?

Heeft u een klus in Wijchen liggen die correct, met prachtige afwerking, voltooid moet worden? Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer laten verbouwen? Laat deze klus dan oppakken door onze tegelzetter. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U bereikt tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken direct via telefoonnummer 06-50591581. Of stuur een mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Wij zijn uw vakkundige partner in Wijchen!

Tegelzetter in Wijchen inschakelen