Tegelzetter Wijchen

Laat alles maar aan ons over!

Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Wijchen? En dit laten doen door een expert in tegelvloeren? Maak dan een afspraak met de tegelzetter van badkamerspecialist De Kroon Tegelwerken. Ons tegelzetbedrijf neemt u namelijk alle zorgen uit handen. Het enige dat u hoeft u te doen is te kiezen welke tegels het beste bij uw interieur in Wijchen passen. Uiteraard adviseren wij u hier desgewenst bij. Wilt u ook uw badkamer renovatie van A tot Z overdragen aan een ervaren, vakkundig en betrouwbaar bedrijf? Neem dan een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde tegelvloeren en laat u overtuigen. Voor uw klus in Wijchen is De Kroon Tegelwerken uw ideale partner!

Hoe ziet uw badkamer renovatie er in uw hoofd uit?

Het renoveren van een doucheruimte in Wijchen is nooit hetzelfde. De één wil van een moderne douche naar een romantische, klassieke ruimte. De ander wil juist de grote, imposante tegels de deur uit doen en kiest nu voor een Oosters mozaïek. Hoe wilt u dat wij uw badkamer verbouwen? Onze tegelzetter hoort het graag. Zo kan hij u eventueel nog advies geven over het plaatsen van leidingen. Want naast tegelzetbedrijf zijn wij ook nog eens uw partner als het gaat om stucwerk, leidingwerk en elektra. Wenst u ook een bezoekje van deze allround tegelzetter bij u in Wijchen? Maak dan snel een afspraak met De Kroon Tegelwerken.

Wat kunnen wij al tegelzetter bij u in Wijchen betekenen?

Zoals gezegd zijn onze vakmensen van alle markten thuis. Zij bieden u een compleet pakket aan diensten. En zij voltooien elke klus van A tot Z. Geen afgeraffeld werk dus. Geen nare verrassingen achteraf. Gewoon compleet prachtwerk. Welke klus mag onze vakman voor u oppakken?

Tegelzetter Wijchen

  • Tegelvloeren aanleggen
  • Badkamer renovatie realiseren
  • Sloopwerkzaamheden uitvoeren
  • Loodgieterswerk voltooien
  • Stucwerk aanbrengen

Behoefte aan onze badkamerspecialist?

Heeft u een klus in Wijchen liggen die correct, met prachtige afwerking, voltooid moet worden? Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer laten verbouwen? Laat deze klus dan oppakken door onze tegelzetter. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U bereikt tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken direct via telefoonnummer 06-50591581. Of stuur een mail naar info@dekroontegelwerken.nl. Wij zijn uw vakkundige partner in Wijchen!