Tegelzetter Veghel

Badkamer verbouwen in Veghel

Bent u in Veghel of omgeving op zoek naar een betrouwbare partij om uw toilet te verbouwen of een badkamer renovatie uit te voeren? Dan kunt u stoppen met zoeken. Wij de tegelzetters van De Kroon Tegelwerken kunnen u namelijk uitstekend van dienst zijn. Begonnen als kleine tegelzetter, zijn we nu gespecialiseerd in complete toilet en badkamer renovaties. Voorbeelden van ons werk vindt u op onze site. We werken voor vele verschillende klanten. Wanneer mogen we als tegelzetter voor u aan de slag in Veghel?

Dit doen wij als tegelzetbedrijf

Onze tegelzetters doen meer dan u denkt. Bij een badkamer verbouwen, komt meer kijken dan u denkt. Zo moet er niet alleen eerst gesloopt worden, maar komt er ook specialistisch werk bij kijken. Denk hierbij aan metselwerk, loodgieterswerk en elektra. Een deel hiervan kunnen we zelf. Een ander deel besteden we uit aan betrouwbare en bekende bedrijven. Zo kunnen we u garanderen dat u in Veghel de kwaliteit krijgt waar u voor betaald heeft. U merkt dus niets van deze werkwijze. Ook omdat wij het aanspreekpunt zijn. U heeft maar één centraal aanspreekpunt bij uw verbouwing in Veghel en dat zijn onze tegelzetters.

Zo werken we

De werkwijze van ons tegelzetbedrijf is open en duidelijk. Daarom kunnen we vooraf al aan u vertellen hoe wij werken als we uw badkamer of toilet verbouwen in Veghel:

  • We komen eerst bij u langs in Veghel om uw wensen door te spreken.
  • Onze tegelzetter neem alvast de maten op.
  • Daarna ontvangt u van ons een offerte. U weet dus vooraf precies wat u betaalt.
  • Gaat u akkoord? Dan spreken we onze planning met u door. Zo weet u exact hoe wij te werk gaan.
  • Wanneer uw badkamer leeg is, kunnen we beginnen met het sloopwerk.
  • Vervolgens controleren we leidingen en zorgen we voor de juiste aansluitingen voor het sanitair.
  • Eventueel plaatsen we afzuiging en ventilatie. Ook maken we de elektra in orde.
  • Is stucwerk nodig? Dan doen we dat eerst.
  • Daarna brengen we wandtegels en tegelvloeren aan. Ook voegen we en kitten we af.
  • Wanneer alles af is, plaatsen we het sanitair terug en sluiten we alles aan.

Tegelzetter Veghel

Nieuwsgierig geworden?

Gaat u uw badkamer verbouwen? Wilt u vloerverwarming voor uw badkamer in Veghel? Of wilt u liever een ligbad of inloopdouche? De Kroon Tegelwerken maakt het graag voor u mogelijk. De tarieven van ons tegelzetbedrijf zijn scherp en onze werkwijze is helder en eerlijk. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring als tegelzetter. U kunt er dus op rekenen dat wij u kwaliteit leveren. Wilt u meer weten over tegelvloeren, badkamer renovatie of mogelijkheden om uw toilet te verbouwen? Neem dan vandaag nog contact op met uw tegelzetter via 06-50591581 en schakel dé badkamerspecialist van Veghel in voor uw badkamer renovatie!