Tegelzetter Waalwijk

Geniet van uw badkamer!

Na een lange werkdag wilt u het liefst ontspannen in uw eigen bad of heerlijke douchen in Waalwijk. Wat u ook wilt, De Kroon Tegelwerken maakt het met ervaren tegelzetters voor u mogelijk. Wilt u een bubbelbad of inloopdouche? Geen probleem, daar draait uw tegelzetter zijn hand niet voor om. Liever een verlaagd plafond of vloerverwarming in uw badkamer? Ook daarvoor bent u bij ons tegelzetbedrijf aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met vele verschillende projecten weten wij precies wat haalbaar is en kunnen wij de badkamer van uw dromen voor u realiseren. U heeft er zelf geen omkijken naar. Voortaan kunt u wanneer u wilt, genieten van uw perfecte badkamer in Waalwijk!

Alles in huis in Waalwijk

Ooit zijn wij begonnen als tegelzetter. Voor het plaatsen van wandtegels en tegelvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij vele andere werkzaamheden voor u uitvoeren als wij uw badkamer verbouwen in Waalwijk. Zo kunnen wij:

  • Douchemuurtjes en voorzetwandjes metselen
  • Een stopcontact of lichtpunt aanleggen
  • Leidingen aan- of verleggen
  • Zorgen wij voor gladde muren en plafonds
  • Slopen wij uw oude badkamer vakkundig

Tegelzetter in Waalwijk

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegels zetten in Waalwijk

Onze manier van werken

Of we nu een badkamer renovatie uitvoeren of uw toilet verbouwen in Waalwijk, wij werken altijd helder en eerlijk. Dat ziet u in meerdere facetten van onze werkwijze terug.

  • We bespreken vooraf onze offerte en planning met u. U weet direct waar u aan toe bent.
  • We slopen alleen de gevraagde onderdelen van uw badkamer. Eventueel kunnen we uw sanitair hergebruiken.
  • We houden ons aan de afgesproken manier van werken.
  • U heeft altijd één tegelzetter als vast aanspreekpunt.
  • We denken altijd met u mee en denken in oplossingen. Wilt u bijvoorbeeld meteen uw toilet verbouwen? Dan doen we dat ook. Wilt u uw wandtegels in uw badkamer behouden? Dan kunnen we met een nieuwe laag verf toch zorgen voor een geheel andere badkamer.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Kies voor dé badkamerspecialist

Wanneer u uw badkamer of toilet in Waalwijk wilt verbouwen, dan wilt u dat dit goed gebeurt door een vakkundig tegelzetbedrijf. Schakel dan badkamerspecialist De Kroon Tegelwerken in. Wij hebben als tegelzetter alles in huis om u de badkamer van uw dromen te geven. We zorgen voor vloerverwarming voor uw badkamer, nieuwe tegelvloeren of kunnen uw toilet ook verbouwen. Met veel plezier vertellen we u over onze mogelijkheden en eerdere projecten. U kunt hiervoor ook kijken op onze site onder het kopje ‘projecten’. Bel uw tegelzetter via 06-50591581 als u ook zo’n fantastisch resultaat wilt en ons wilt inschakelen om uw badkamer te verbouwen in Waalwijk!

Badkamer renovatie Waalwijk