Tegelzetter Den Bosch

Graag een nieuwe badkamer in Den Bosch?

Wilt u in Den Bosch kunnen ontspannen in uw nieuwe badkamer, die geheel naar uw wensen is ontworpen? Dan staat tegelzetbedrijf De Kroon Tegelwerken graag voor u klaar. Wij zijn actief als tegelzetter en zijn een echte badkamerspecialist die onder meer gespecialiseerd is in badkamer renovatie. Daarnaast helpen wij u ook graag wanneer u een ervaren tegelzetter nodig heeft. Wat uw wensen ook zijn, wij verwezenlijken het voor u. Wilt u graag een spotjes in een verlaagd plafond? Of een douche met waterval in Den Bosch? Wij maken het voor u. In de afgelopen 20 jaar hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende bij wie wij de badkamer verbouwen?

Tegelzetter Den Bosch

Waarvoor kunt u bij ons als tegelzetter terecht?

De Kroon Tegelwerken is ooit in Den Bosch begonnen als kleine tegelzetter, maar dat is allang niet meer het enige waarbij wij hulp kunnen bieden. Bijna alle werkzaamheden die komen kijken bij een badkamer of toilet verbouwing kunnen wij u uit handen nemen. Een greep uit ons dienstenaanbod als tegelzetter in Den Bosch:

  • Tegelwerk: of het nu gaat om het plaatsen van tegels op wanden of vloeren, onze tegelzetters draaien hun hand er niet voor om
  • Stukadoorswerk: voor een mooi glad plafond of strak afgewerkte muren moet u bij ons zijn
  • Sloopwerkzaamheden: wij breken snel en vakkundig uw muren of andere zaken weg, zonder dat we iets beschadigingen
  • Loodgieterswerk: wij kunnen leidingen voor u verleggen of aanleggen. Tevens kunnen onze vakmensen vloerverwarming voor uw badkamer aanleggen
  • Metselwerk: ons tegelzetbedrijf is in staat om douchemuurtjes te metselen en een voorzetwand te plaatsen

Kies de beste kwaliteit tegelvloeren

U zou natuurlijk een andere badkamerspecialist in Den Bosch kunnen inschakelen voor badkamer renovatie of wanneer u uw badkamer wilt verbouwen. Waarom zou u immers kiezen voor De Kroon Tegelwerken? Het antwoord op deze vraag is simpel. U kiest in Den Bosch voor ons tegelzetbedrijf , omdat wij u het volgende bieden:

  • Van het leggen van tegelvloeren tot loodgieterswerk, wij regelen het voor u
  • Vooraf krijgt u altijd een offerte en planning van uw tegelzetter, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Bij ons heeft u altijd maar één aanspreekpunt
  • Wij hanteren scherpe prijzen

Laat uw badkamer verbouwen of renoveren en bel ons tegelzetbedrijf vandaag nog

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij als tegelzetter in Den Bosch aanbieden? Of heeft u nog een andere vraag die u aan ons zou willen stellen over het verbouwen of renoveren van uw toilet of badkamer in Den Bosch? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar info@dekroontegelwerken.nl. U kunt natuurlijk ook bellen naar 06-50591581. Wanneer gaan wij voor u aan als tegelzetter de slag in Den Bosch?