Tegelzetter Tilburg

Badkamer renovatie in Tilburg

Is uw huis in Tilburg toe aan een badkamer renovatie? Of wilt u uw toilet verbouwen? Schakel dan De Kroon Tegelwerken in om u te helpen met deze omvangrijke klussen. We kunnen u als echte tegelzetter en badkamerspecialist de gehele verbouwing uit handen nemen. Ook denken wij als ervaren tegelzetter graag met u mee over de indeling van uw badkamer, kleuren voor wandtegels en tegelvloeren en bijvoorbeeld vloerverwarming voor uw badkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen door ons tegelzetbedrijf in Tilburg? Kijk dan op onze site of neem telefonisch contact met ons op: 06-50591581.

Professionele tegelzetter en badkamerspecialist

Wij zijn in het verleden begonnen als tegelzetter, maar hebben ons al snel gespecialiseerd in badkamer renovatie. Ook kunnen we uw toilet verbouwen in Tilburg. Om dit mogelijk te maken, hebben wij ons ook verdiept in:

  • Sloopwerk
  • Stukadoorswerk
  • Loodgieterswerk
  • Elektra
  • Metselwerk

Als een klus complex is of als wij denken zelf niet voldoende kwaliteit te kunnen leveren, dan schakelen we een erkend collegabedrijf in. U merkt hier als klant niets van, maar u krijgt wel een prachtige badkamer in Tilburg, die voldoet aan al uw wensen en veiligheidseisen.

Wandtegels badkamer

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Renovatie van de badkamer

Wij werken helder en eerlijk

Wanneer u kiest voor De Kroon Tegelwerken, dan weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Helder en eerlijk werken hebben wij als hard werkende tegelzetter hoog in het vaandel staan. Daar staan wij als tegelzetters in Tilburg en omgeving om bekend.

  • U krijgt vooraf een heldere offerte, zodat u niet achteraf een vervelende verrassing krijgt.
  • We spreken vooraf onze planning met u door. U kunt aangeven of u dit een prettige werkwijze vindt of niet. In overleg maken we aanpassingen.
  • U heeft altijd één aanspreekpunt en dat is De Kroon Tegelwerken.
  • Wij geven u eerlijk advies. Kunnen uw toilet en wastafel nog langer mee? Dan vertellen we u dit eerlijk. U hoeft dan geen nieuw sanitair aan te schaffen.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring weten we veel over badkamer renovatie. We denken graag met u mee, bijvoorbeeld als het gaat om de keuze voor wandtegels en tegelvloeren.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Bel uw tegelzetter: 06-50591581

Wilt u een ligbad of een inloopdouche? Of heeft u liever vloerverwarming voor uw badkamer of een verlaagd plafond met verlichting? Wat uw wensen ook zijn als wij uw badkamer verbouwen in Tilburg, wij van De Kroon Tegelwerken maken het mogelijk voor u. Nieuwsgierig naar wat wij als badkamerspecialist eerder hebben gedaan? Kijk dan verder onder het kopje ‘projecten’. U kunt ook gerust telefonisch contact met ons tegelzetbedrijf opnemen. We vertellen u graag over onze eerdere klussen. Bent u straks ook een tevreden klant van ons als tegelzetter in Tilburg?

Renovatie badkamer