Tegelzetter Oss

De tegelzetter voor de beste badkamer renovatie

Heeft u er wel eens over nagedacht om in Oss uw badkamer te laten verbouwen door een ervaren tegelzetter? Dan heeft u ongetwijfeld ook gedacht aan het vele werk dat badkamer renovatie met zich meebrengt. Gelukkig kan De Kroon Tegelwerken u als badkamerspecialist alles uit handen nemen. U vertelt ons tegelzetbedrijf uw wensen, onze tegelzetter denkt met u mee en zorgen ervoor dat u een fantastische badkamer krijgt met bijvoorbeeld een ligbad of vloerverwarming voor uw badkamer. U hoeft alleen nog maar kleuren uit te zoeken voor de wandtegels en tegelvloeren. Onze tegelzetter regeltde rest voor u!

Ons tegelzetbedrijf heeft vele tevreden klanten

De Kroon Tegelwerken is in het verleden begonnen als tegelzetter, maar het tegelzetbedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in badkamer renovatie. Ook kunnen we uw toilet verbouwen voor u in Oss of omgeving. In de loop der jaren hebben we voor vele tevreden klanten mogen werken. Wij zijn trots op het eindresultaat en u vindt op onze website foto’s hiervan onder het kopje ‘projecten’.

Tegelzetter Oss

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter omgeving Oss

Heldere en eerlijke werkwijze

Klanten uit onder meer Oss waarderen onze eerlijke en heldere werkwijze. Bovendien vinden zij het prettig dat wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als klant in Oss bij ons hoeft u dus niet bijvoorbeeld een apart sloopbedrijf in te schakelen. Zo werken wij als volgt.

  • U krijgt vooraf een offerte van ons. U weet dus precies wat de kosten zijn.
  • We nemen de planning grondig met u door, zodat u weet wanneer wij welke werkzaamheden uitvoeren.
  • Is uw badkamer leeg? Dan beginnen we met het sloopwerk.
  • We controleren het leidingwerk en elektra. Indien nodig, dan leggen we nieuwe leidingen en stopcontacten aan.
  • Wilt u een voorzetwandje of douchemuurtje? Dan metselen we die voor u.
  • Ook kunnen we het stukadoorswerk voor onze rekening nemen. We maken plafond en muren glad en strak.
  • De door u gekozen wandtegels en tegelvloeren zetten we zonder problemen.
  • We plaatsen sanitair terug en sluiten alles aan.
  • Afval voeren wij af en we laten uw badkamer na het verbouwen schoon achter.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Neem direct contact op met uw badkamerspecialist in Oss

Wanneer u een badkamerspecialist zoekt in Oss of omgeving, dan kan ons tegelzetbedrijf u helpen. We nemen u de badkamer renovatie geheel uit handen en kunnen bijvoorbeeld vloerverwarming voor uw badkamer aanleggen en de mooiste tegelvloeren verzorgen. Als we bij u aan het werk zijn, is het voor ons een kleine moeite om ook uw toilet te verbouwen. Dit alles betekent een investering voor de toekomst, waar u lang van kunt genieten. Bovendien zijn mooie tegelvloeren een waardevermeerdering voor uw woning in Oss. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-50591581. We kijken er als tegelzetter naar uit om de mooiste tegelvloeren en wandtegels bij u in Oss te realiseren.

Tegelzetter badkamer omgeving Oss