Tegelzetter Rosmalen

Dé badkamerspecialist van Rosmalen

U wilt dat uw badkamer renovatie in Rosmalen goed gebeurt. Daarom schakelt u niet zomaar een tegelzetter in voor een badkamer renoveren. U wilt waarschijnlijk een badkamerspecialist of tegelzetbedrijf die met u meedenkt en u al het zware werk uit handen neemt. Misschien vindt u het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent. En u gaat bij voorkeur met een bedrijf in zee, dat alle werkzaamheden kan uitvoeren als het gaat om wandtegels in uw badkamer, tegelvloeren en ander tegelwerk. Kortom, De Kroon Tegelwerken is uw ideale badkamerspecialist. Wij leveren al jarenlang kwaliteit, waarbij we meedenken met onze klanten en al het werk voor onze rekening nemen. Laat onze tegelzetter uw badkamer verbouwen voor een schitterend resultaat!

Onze tegelzetter levert kwaliteit

In het verleden waren wij slechts een tegelzetter. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in badkamer renovatie en kunnen we ook uw toilet verbouwen. Wij zijn ook werkzaam in Rosmalen. Omdat er veel komt kijken bij een badkamer verbouwen, kunnen wij inmiddels meer dan tegelvloeren en wandtegels in uw badkamer zetten. Toch zijn we ook kritisch naar onszelf. Denken we dat een erkend collegabedrijf betere kwaliteit kan leveren? Dan aarzelen we niet om een ander in te schakelen. We kunnen u zo de beste kwaliteit bieden. U merkt hier verder niets van, want De Kroon Tegelwerken blijft volledig verantwoordelijk en is uw aanspreekpunt. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u in Rosmalen. We kunnen de volgende diensten mogelijk leveren:

  • Sloopwerk
  • Metselwerk
  • Stukadoorswerk
  • Loodgieterswerk
  • Elektra

Tegelzetter in Rosmalen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetbedrijf in Rosmalen

Jarenlange ervaring met tegelvloeren en wandtegels

Inmiddels heeft ons tegelzetbedrijf veel ervaring. Zo werken we niet alleen voor particulieren in Rosmalen, maar ook voor vele andere klanten. U vindt resultaten van ons werk op onze website onder het kopje ‘projecten’. Dankzij onze ruime kennis van zaken kunnen wij als tegelzetters met u meedenken en weten we wat klanten in Rosmalen prettig vinden. Zo:

  • Spreken wij vooraf altijd onze planning en offerte met u door. U krijgt dus niet achteraf met onaangename verrassingen te maken.
  • Ook met een klein budget is er al veel mogelijk. Zo kunt u sanitair hergebruiken of kunnen we tegels verven. Houd dan wel rekening met een kortere levensduur.
  • We denken graag met u mee, bijvoorbeeld over de keuze voor uw wandtegels of tegelvloeren.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Profiteer van de scherpe prijzen van ons tegelzetbedrijf

U kunt bij De Kroon Tegelwerken terecht in Rosmalen wanneer u een badkamerspecialist zoekt die kwaliteit levert en jarenlange ervaring als tegelzetter heeft. U profiteert dan ook meteen van onze scherpe prijzen, wanneer wij uw toilet verbouwen of een badkamer renovatie uitvoeren. Niets is ons te gek. We kunnen vloerverwarming voor uw badkamer aanleggen, uw badkamer renoveren, maar ook een ligbad of inloopdouche plaatsen. Heeft u een kleiner budget? Ook dan denken we als tegelzetbedrijf graag met u mee en bespreken we welke mogelijkheden er zijn. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op (06-50591581) en we bespreken graag met u wat we als tegelzetter voor u kunnen betekenen in Rosmalen.

Badkamerrenovatie in Rosmalen

Maak nu een afspraak met dé badkamerspecialist en tegelzetter in Veldhoven!

Bent u eruit? En wilt u ons inschakelen? Dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons dan op telefoonnummer 06-50591581. Mailen kan natuurlijk ook naar: info@dekroontegelwerken.nl. Graag realiseren wij als ervaren tegelzetter voor u in Veldhoven de mooiste tegelwerken!