Tegelzetter Vlijmen

Badkamer verbouwen of badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen in Vlijmen? Dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken. We kunnen als tegelzetter vrijwel alles voor u realiseren, zoals vloerverwarming in uw badkamer. Of wat dacht u van een inloopdouche of een ligbad? Ook kan ons tegelzetbedrijf het plafond verlagen en er spotjes in plaatsen. De keuze voor het sanitair, tegels en de indeling laten we graag aan u over. Daarnaast kunnen we ook uw gehele badkamer renoveren in Vlijmen.  Uiteraard denken we hierover graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij gaan graag bij u in Vlijmen aan de slag met badkamer renovatie of een toilet verbouwen!

Vele tevreden klanten

De Kroon Tegelwerken is vele jaren geleden begonnen als tegelzetter. Wij merkten echter dat onze interesse ook ligt bij het badkamer verbouwen en toilet verbouwen. Wij zijn het als een uitdaging om van een oude en kleine ruimte weer een mooi geheel te maken. Inmiddels hebben wij mogen werken voor vele andere particulieren maar ook voor klanten in Vlijmen gaat ons tegelzetbedrijf graag aan het werk. Voorbeelden van ons werk vindt u deze  website onder het kopje ‘projecten’.

Uw tegelzetter in Vlijmen

Ons tegelzetbedrijf mag zich met recht de tegelzetter en badkamerspecialist van Vlijmen en omgeving noemen. Wij kunnen namelijk vrijwel alles zelf. Lukt het ons niet of weten we niet of we kwaliteit kunnen leveren? Dan schakelen we een erkend collega-bedrijf in. U merkt hier niets van, want De Kroon Tegelwerken blijft uw aanspreekpunt bij:

  • Sloopwerk: voor we kunnen beginnen, zullen we eerst uw oude badkamer of toilet moeten afbreken.
  • Tegelwerk: u zoekt wandtegels en tegelvloeren uit en onze tegelzetter plaatst deze (inclusief vloerverwarming) voor u.
  • Metselwerk: voor ons is het geen probleem om voorzetwandjes of een douchemuurtje te metselen.
  • Stukadoorswerk: ook voor strakke muren en een glad plafond bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Loodgieterswerk: het verleggen en aanleggen van leidingen regelen wij voor u in Vlijmen.
  • Elektra: een extra stopcontact of lichtpunt nodig? Ook daarvoor zorgen wij.

Tegelzetter Vlijmen

Afspraak maken in Vlijmen?

Voor het renoveren van uw badkamer bent u bij De Kroon Tegelwerken op de juiste plek. Laat ons uw badkamer renovatie uitvoeren, uw toilet verbouwen of vloerverwarming voor uw badkamer plaatsen. Onze werkwijze is helder en eerlijk. Bovendien hanteren wij hele scherpe tarieven voor onze klanten in Vlijmen. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken met onze tegelzetter? Dan kunt u bellen met ons tegelzetbedrijf via 06-50591581. Wanneer mogen wij, als badkamerspecialist bij u beginnen in Vlijmen?