Tegelzetter Vlijmen

Badkamer verbouwen of badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen in Vlijmen? Dan zit u goed bij De Kroon Tegelwerken. We kunnen als tegelzetter vrijwel alles voor u realiseren, zoals vloerverwarming in uw badkamer. Of wat dacht u van een inloopdouche of een ligbad? Ook kan ons tegelzetbedrijf het plafond verlagen en er spotjes in plaatsen. De keuze voor het sanitair, tegels en de indeling laten we graag aan u over. Daarnaast kunnen we ook uw gehele badkamer renoveren in Vlijmen.  Uiteraard denken we hierover graag met u mee. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij gaan graag bij u in Vlijmen aan de slag met badkamer renovatie of een toilet verbouwen!

Vele tevreden klanten

De Kroon Tegelwerken is vele jaren geleden begonnen als tegelzetter. Wij merkten echter dat onze interesse ook ligt bij het badkamer verbouwen en toilet verbouwen. Wij zijn het als een uitdaging om van een oude en kleine ruimte weer een mooi geheel te maken. Inmiddels hebben wij mogen werken voor vele andere particulieren maar ook voor klanten in Vlijmen gaat ons tegelzetbedrijf graag aan het werk. Voorbeelden van ons werk vindt u deze  website onder het kopje ‘projecten’.

Wandtegels badkamer Vlijmen

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetter in Vlijmen

Uw tegelzetter in Vlijmen

Ons tegelzetbedrijf mag zich met recht de tegelzetter en badkamerspecialist van Vlijmen en omgeving noemen. Wij kunnen namelijk vrijwel alles zelf. Lukt het ons niet of weten we niet of we kwaliteit kunnen leveren? Dan schakelen we een erkend collega-bedrijf in. U merkt hier niets van, want De Kroon Tegelwerken blijft uw aanspreekpunt bij:

  • Sloopwerk: voor we kunnen beginnen, zullen we eerst uw oude badkamer of toilet moeten afbreken.
  • Tegelwerk: u zoekt wandtegels en tegelvloeren uit en onze tegelzetter plaatst deze (inclusief vloerverwarming) voor u.
  • Metselwerk: voor ons is het geen probleem om voorzetwandjes of een douchemuurtje te metselen.
  • Stukadoorswerk: ook voor strakke muren en een glad plafond bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Loodgieterswerk: het verleggen en aanleggen van leidingen regelen wij voor u in Vlijmen.
  • Elektra: een extra stopcontact of lichtpunt nodig? Ook daarvoor zorgen wij.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Afspraak maken in Vlijmen?

Voor het renoveren van uw badkamer bent u bij De Kroon Tegelwerken op de juiste plek. Laat ons uw badkamer renovatie uitvoeren, uw toilet verbouwen of vloerverwarming voor uw badkamer plaatsen. Onze werkwijze is helder en eerlijk. Bovendien hanteren wij hele scherpe tarieven voor onze klanten in Vlijmen. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken met onze tegelzetter? Dan kunt u bellen met ons tegelzetbedrijf via 06-50591581. Wanneer mogen wij, als badkamerspecialist bij u beginnen in Vlijmen?

Tegelzetbedrijf Vlijmen