Tegelzetter Vught

Uw tegelzetbedrijf in Vught!

U wilt niet zomaar iemand in uw huis in Vught halen om uw toilet te verbouwen of een badkamer renovatie uit te voeren. Wie geen verstand van zaken heeft, kan zelfs schade aanrichten. Een goede tegelzetter of badkamerspecialist zorgt voor een prachtig eindresultaat, dat uiteindelijk een waardevermeerdering voor uw huis kan betekenen. De Kroon Tegelwerken is u als ervaren tegelzetbedrijf in Vught graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis van zaken. U hoeft alleen maar wandtegels en tegelvloeren uit te zoeken. Onze vakmannen nemen u het zware werk uit handen. Van badkamer renovatie en toilet renovatie tot tegelzetter, u kunt in Vught bij ons tegelzetbedrijf terecht!

Van badkamer renovatie tot tegelvloeren

Vele jaren geleden zijn wij begonnen als tegelzetter. Daardoor is dat nu ons sterkste punt. U vindt bij enige keuze aan tegels in verschillende soorten en maten waaronder de perfecte wandtegels voor uw badkamer. Maar bij een badkamer verbouwen komt meer kijken. Daarom hebben wij ons verder gespecialiseerd in:

  • Sloopwerk
  • Metselwerk
  • Elektra
  • Loodgieterswerk
  • Stukadoorswerk

Het kan zijn dat wij in overleg met u ervoor kiezen om een erkend collegabedrijf in te schakelen om ons te helpen met een van bovenstaande werkzaamheden in Vught. Ons tegelzetbedrijf kan u zo de beste kwaliteit garanderen. U merkt hier zelf niets van, omdat wij uw aanspreekpunt blijven en de volle verantwoordelijkheid dragen.

Tegelzetter in Vught

WIJ SPANNEN DE KROON.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

DIVERSITEIT

Bij De Kroon Tegelwerken omarmen we diversiteit. We geloven dat het samenbrengen van verschillende achtergronden, perspectieven en vaardigheden onze kracht is.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

ERVARING

Bij ons draait alles om ervaring. Met jarenlange expertise in het vak leveren wij vakmanschap van hoog niveau. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfect resultaat, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalig project.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

PERSOONLIJK

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We hechten waarde aan het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten. Onze tegelzetters luisteren aandachtig naar uw wensen en denken graag met u mee.

Tegelzetter en Badkamer renovaties

COMPLEET

Wij bieden de complete oplossingen. Van advies en ontwerp tot uitvoering en afwerking, wij verzorgen het gehele proces. Met ons ervaren team en uitgebreide dienstenpakket nemen we alle zorgen uit handen.

Tegelzetbedrijf in Vught

Helder en eerlijke tegelzetter in Vught

Onze werkwijze is helder en eerlijk. Dat merkt u in alle facetten terug. Vooraf begint het met een duidelijke offerte en planning voor uw badkamer renovatie in Vught. Onze tegelzetter spreek dit uitvoerig met u door en houdt zicht hieraan. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor ons tegelzetbedrijf. Mocht het toch nodig zijn om af te wijken van onze zorgvuldige planning, dan laten we u dit uiteraard weten. Ook geven wij u vakkundig en professioneel advies. Is uw sanitair nog in goede staat? Dan bespreken we de mogelijkheden met u om dit te gebruiken voor uw nieuwe badkamer. Dat bespaart u veel kosten en is uiteindelijk beter voor het milieu. Kortom, onze tegelzetter denkt graag met u mee als het gaat om badkamer verbouwen in Vught. Naast badkamers doen wij natuurlijk ook uw toilet renovatie in Vught.

PROJECTEN

Wij zijn trots op onze vele succesvolle projecten. Met een specialisatie in badkamer renovatie, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of concrete informatie, wij staan voor u klaar.

Contact opnemen met onze tegelzetter?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in Vught? Die bespreken wij graag met u mee: van een ligbad tot inloopdouche tot een verlaagd plafond en vloerverwarming in uw badkamer. Onze werkwijze is helder en eerlijk, waardoor wij inmiddels vele andere particulieren tot onze klantenkring mogen rekenen. Profiteer als particulier ook van onze scherpe tarieven en maak snel een afspraak met ons tegelzetbedrijf. U kunt uiteraard eerst ook telefonisch meer informatie opvragen. Bel hiervoor: 06-50591581. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden om uw badkamer te verbouwen als tegelzetter in Vught.

Renovatie badkamer Vught